yandex

Konya'da "Evde kal" çağrısı karşılıksız kalmadı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 25.03.2020 - 22:27, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4099+ kez okundu.
 

Konya'da "Evde kal" çağrısı karşılıksız kalmadı

Konya'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı mücadele kapsamında vatandaşların evlerinden çıkmadığı, işlek cadde ve sokakların ıssızlaştığı görüldü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında "Evde kal" çağrısına uyulması ve 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sonucu normalde yoğunluğun yaşandığı çocuk parkları, meydanlar ve çarşılar sessizliğe büründü. Selçuk Üniversitesine yakınlığı nedeniyle öğrencinin yoğun yaşadığı Bosna Hersek Mahallesi de Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden sonra öğrencilerin evlerine gitmesiyle boş kaldı. Vatandaşların, Kovid-19'a karşı verilen mücadelede başlatılan "Evde kal" çağrısına uyduğu gözlemlendi. 
Konya'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı mücadele kapsamında vatandaşların evlerinden çıkmadığı, işlek cadde ve sokakların ıssızlaştığı görüldü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında "Evde kal" çağrısına uyulması ve 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sonucu normalde yoğunluğun yaşandığı çocuk parkları, meydanlar ve çarşılar sessizliğe büründü.

aa-007.jpg

Selçuk Üniversitesine yakınlığı nedeniyle öğrencinin yoğun yaşadığı Bosna Hersek Mahallesi de Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden sonra öğrencilerin evlerine gitmesiyle boş kaldı.

Vatandaşların, Kovid-19'a karşı verilen mücadelede başlatılan "Evde kal" çağrısına uyduğu gözlemlendi. 

dd-003.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.