yandex

Konya'da 6 milyona yakın makaron ele geçirildi

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 08.05.2020 - 23:15, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3664+ kez okundu.
 

Konya'da 6 milyona yakın makaron ele geçirildi

Konya'da yapılan operasyonda, 5 milyon 900 bin kaçak makaron ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda kent girişinde durdurulan kamyonun kasasında karton bardakların arasına gizlenmiş 5 milyon 900 kaçak makaron ele geçirildi. Gümrük kaçağı ürünlere el konuldu, araç sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.  
Konya'da yapılan operasyonda, 5 milyon 900 bin kaçak makaron ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda kent girişinde durdurulan kamyonun kasasında karton bardakların arasına gizlenmiş 5 milyon 900 kaçak makaron ele geçirildi.

Gümrük kaçağı ürünlere el konuldu, araç sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.