yandex

KLASİK SAÇIN YERİNİ SALAŞ SAÇ ALIYOR

TÜRKİYE 06.07.2019 - 14:55, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3507+ kez okundu.
 

KLASİK SAÇIN YERİNİ SALAŞ SAÇ ALIYOR

Kuaför Yunus Koçer yaz aylarının gelmesiyle kuaförde hareketlilik olduğunu bildirdi.

Yunus Koçer yaklaşık 13 yıldır bayan kuaförlüğü yaptığını belirterek,"Amcalarımın da kuaför olması ve onların desteği ile çocukluktan beri bu işin içindeyim. Eylül ayından beri kendi salonumda işime devam ediyorum” dedi. “KUAFÖRLÜĞÜN TEMEL TAŞI GELİNBAŞI” Koçer, "Gelin başı özeldir, gelin hanım o gün saçı, makyajı, ojeleriyle her şeyi tam anlamı ile hazırlanır ve buradan düğün salonuna gönderilir.  Gelin başı kuaförlüğün temel taşıdır. Gelin saçlarının fiyatları da odanın belirlemiş olduğu şekilde günlük olarak 300 ile 400 TL arasındadır. Tabi ki bu fiyat salondan salona değişim göstermektedir” diye konuştu. “ GELİNLİKLER VE SAÇ MODELLERİ BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR” Koçer, saç modelleri eskisi gibi insanların çok büyük topuzlar yerine daha sade, salaş ve doğal tercih ettiğini vurgulayarak, “ Gelinlikler ve saç modelleri birbirini tamamlıyor.  Son bir iki yıldır bu şekilde salaş modeller daha çok kullanılıyor.  Salaş saç modelleri insanlar tarafından adeta göz kamaştırıcı duruma gelmiş bulunmakta. İnsanlar adeta evde kendim yapmış gibi olsun deyimi ile kuaförlerine güveniyorlar. Kütahya’da düğünün çok olması sebebiyle yaz aylarındaki gelin yoğunluğum biraz fazla. En önemlisi de müşteri memnuniyetidir. Her salonun her kuaförün bir tarzı vardır. İnsanlarda buna göre seçimlerini yaparlar” şeklinde konuştu. Yaz ve kış aylarındaki kuafördeki hareketlilik konusunda bilgi veren Koçer şunları kaydetti; yaz aylarında düğünlerin artması sebebiyle işlerimiz hareketleniyor. Sıcak havanın etkisiyle insanlar saç boyatma, alışveriş içinde dışarıya çıkıyor.  Kış aylarında havaların soğuk olması sebebiyle insanlar dışarıya çıkmak istemiyor. Kışın daha çok renklendirme işlerinin olduğu bir sezondur. Tabi ki her sektör için yaz ayları hareketlidir.”  ( UMAHAN ÖZ)
Kuaför Yunus Koçer yaz aylarının gelmesiyle kuaförde hareketlilik olduğunu bildirdi.

Yunus Koçer yaklaşık 13 yıldır bayan kuaförlüğü yaptığını belirterek,"Amcalarımın da kuaför olması ve onların desteği ile çocukluktan beri bu işin içindeyim. Eylül ayından beri kendi salonumda işime devam ediyorum” dedi.

“KUAFÖRLÜĞÜN TEMEL TAŞI GELİNBAŞI”

Koçer, "Gelin başı özeldir, gelin hanım o gün saçı, makyajı, ojeleriyle her şeyi tam anlamı ile hazırlanır ve buradan düğün salonuna gönderilir.  Gelin başı kuaförlüğün temel taşıdır. Gelin saçlarının fiyatları da odanın belirlemiş olduğu şekilde günlük olarak 300 ile 400 TL arasındadır. Tabi ki bu fiyat salondan salona değişim göstermektedir” diye konuştu.

“ GELİNLİKLER VE SAÇ MODELLERİ BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR”

Koçer, saç modelleri eskisi gibi insanların çok büyük topuzlar yerine daha sade, salaş ve doğal tercih ettiğini vurgulayarak, “ Gelinlikler ve saç modelleri birbirini tamamlıyor.  Son bir iki yıldır bu şekilde salaş modeller daha çok kullanılıyor.  Salaş saç modelleri insanlar tarafından adeta göz kamaştırıcı duruma gelmiş bulunmakta. İnsanlar adeta evde kendim yapmış gibi olsun deyimi ile kuaförlerine güveniyorlar. Kütahya’da düğünün çok olması sebebiyle yaz aylarındaki gelin yoğunluğum biraz fazla. En önemlisi de müşteri memnuniyetidir. Her salonun her kuaförün bir tarzı vardır. İnsanlarda buna göre seçimlerini yaparlar” şeklinde konuştu.

Yaz ve kış aylarındaki kuafördeki hareketlilik konusunda bilgi veren Koçer şunları kaydetti; yaz aylarında düğünlerin artması sebebiyle işlerimiz hareketleniyor. Sıcak havanın etkisiyle insanlar saç boyatma, alışveriş içinde dışarıya çıkıyor.  Kış aylarında havaların soğuk olması sebebiyle insanlar dışarıya çıkmak istemiyor. Kışın daha çok renklendirme işlerinin olduğu bir sezondur. Tabi ki her sektör için yaz ayları hareketlidir.”  ( UMAHAN ÖZ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.