yandex

Karapınarʹda şiir dinletisi

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3386+ kez okundu.
 

Karapınarʹda şiir dinletisi

Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Karakul, Kültür Merkezi Müdürü Mustafa Songül, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Celalettin Aktürk burada yaptığı konuşmada, "Sadece derler başlı kalmadan sosyal faaliyetlerle de öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz. Öğrencilerimizin şiir okuyarak özgüvenlerini sağlamak ve dinleti özelliğini yaymak istedik. Bu güzel programı hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum." dedi.  Ardından, öğrenciler ünlü şairlerin şiirlerinden çeşitli mısralar okudu.

Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Karakul, Kültür Merkezi Müdürü Mustafa Songül, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Celalettin Aktürk burada yaptığı konuşmada, "Sadece derler başlı kalmadan sosyal faaliyetlerle de öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz. Öğrencilerimizin şiir okuyarak özgüvenlerini sağlamak ve dinleti özelliğini yaymak istedik. Bu güzel programı hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum." dedi. 

Ardından, öğrenciler ünlü şairlerin şiirlerinden çeşitli mısralar okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.