yandex

İzinsiz aldıkları ekmeklerin parasını bırakıp helallik istediler

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3632+ kez okundu.
 

İzinsiz aldıkları ekmeklerin parasını bırakıp helallik istediler

Bilecik'in Söğüt ilçesinde yaşayan öğrencilerin, bir süredir izinsiz aldıkları ekmeklerin parasını bırakıp not yazması, iş yeri sahibine duygulu anlar yaşattı. "HAKKINI HELAL ET, ALLAH RAZI OLSUN" Eskişehir Caddesi'ndeki bakkal dükkanına gelen Osman Çiftçi, ekmek dolabında 5 lira ve içinde "Abi biz burada öğrenciyiz. Paramızın olmadığı günler buradan izinsiz ekmek aldık. Hakkını helal et. Allah razı olsun dolabı açık bıraktığın için. Aldığımız beşinci ekmek oluyor bu. Paramızı buraya bırakıyoruz." yazılı not buldu. ÖĞRENCİLERE CEVAP YAZDI İlçede, emekli olduktan sonra 15 yıldır esnaflık yapan Çiftçi, öğrencilerin çekinmeden ekmek almaya devam edebilmeleri için, bulduğu notun altına "Hiç sorun değil devam et." notunu yazdı. Çiftçi, bu gençlere hakkını helal ettiğini belirterek, atalarından da böyle gördüğünü söyledi.   Kaynak:milligazete.com.tr

Bilecik'in Söğüt ilçesinde yaşayan öğrencilerin, bir süredir izinsiz aldıkları ekmeklerin parasını bırakıp not yazması, iş yeri sahibine duygulu anlar yaşattı.

"HAKKINI HELAL ET, ALLAH RAZI OLSUN"

Eskişehir Caddesi'ndeki bakkal dükkanına gelen Osman Çiftçi, ekmek dolabında 5 lira ve içinde "Abi biz burada öğrenciyiz. Paramızın olmadığı günler buradan izinsiz ekmek aldık. Hakkını helal et. Allah razı olsun dolabı açık bıraktığın için. Aldığımız beşinci ekmek oluyor bu. Paramızı buraya bırakıyoruz." yazılı not buldu.

ÖĞRENCİLERE CEVAP YAZDI

İlçede, emekli olduktan sonra 15 yıldır esnaflık yapan Çiftçi, öğrencilerin çekinmeden ekmek almaya devam edebilmeleri için, bulduğu notun altına "Hiç sorun değil devam et." notunu yazdı.

Çiftçi, bu gençlere hakkını helal ettiğini belirterek, atalarından da böyle gördüğünü söyledi.

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.