yandex

İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü!

SPOR 25.01.2020 - 12:08, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3123+ kez okundu.
 

İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü!

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu.

Beşiktaş Yönetimi, kötü gidişat sonrası Abdullah Avcı'nın görevine dün son vererek yollarını ayırmıştı. Siyah beyazlı yönetim, teknik patron Avcı ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör Sergen Yalçın ile görüştü ve sözlü olarak anlaşmaya vardı. 47 yaşındaki teknik adam ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldı ve Sergen Yalçın'a yarım sezon için siyah beyazlı kulübün daha sonra belirleyeceği rakam verilecek. Asist Analiz'den Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sergen Yalçın, bu durumu kabul ederek takımın başına geçmeyi çok istediğini belirtti. SERGEN YALÇIN'IN ESAS SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON 47 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın'ın siyah beyazlı ekiple olan sözleşmesi gelecek sezondan itibaren geçerli olacak. Beşiktaş Yönetimi’nin yarım sezon için daha sonra belirleyeceği bir rakam vereceği Sergen Yalçın’ın asıl sözleşmesi bu sezon sonunda geçerli olacak ve 1.5 yıllık kontrat sezon sonundan itibaren geçerli olacak. Öte yandan Siyah beyazlı yönetimin, teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasından önce de Sergen Yalçın ismiyle görüştüğü öğrenildi.  
Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu.

Beşiktaş Yönetimi, kötü gidişat sonrası Abdullah Avcı'nın görevine dün son vererek yollarını ayırmıştı. Siyah beyazlı yönetim, teknik patron Avcı ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör Sergen Yalçın ile görüştü ve sözlü olarak anlaşmaya vardı.

47 yaşındaki teknik adam ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldı ve Sergen Yalçın'a yarım sezon için siyah beyazlı kulübün daha sonra belirleyeceği rakam verilecek. Asist Analiz'den Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sergen Yalçın, bu durumu kabul ederek takımın başına geçmeyi çok istediğini belirtti.

SERGEN YALÇIN'IN ESAS SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON

47 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın'ın siyah beyazlı ekiple olan sözleşmesi gelecek sezondan itibaren geçerli olacak.

Beşiktaş Yönetimi’nin yarım sezon için daha sonra belirleyeceği bir rakam vereceği Sergen Yalçın’ın asıl sözleşmesi bu sezon sonunda geçerli olacak ve 1.5 yıllık kontrat sezon sonundan itibaren geçerli olacak.

Öte yandan Siyah beyazlı yönetimin, teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasından önce de Sergen Yalçın ismiyle görüştüğü öğrenildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.