yandex

İstanbul Büyükşehir Beledyesi, Fransa Türkiye maçını yayınlayacak

SPOR 14.10.2019 - 13:06, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2156+ kez okundu.
 

İstanbul Büyükşehir Beledyesi, Fransa Türkiye maçını yayınlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, EURO 2020 Elemeleri'ndeki Fransa - Türkiye karşılaşmasını tüm şehir ekranlarında yayınlanacağını duyurdu.

EURO 2020 Elemeleri'ndeki kritik Fransa-Türkiye maçı, İstanbul'un kent ekranlarından da yayınlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şehirdeki tüm dijital ekranlarında 21.45'ten itibaren karşılaşma naklen vatandaşlara aktarılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından paylaştığı bilgide şu açıklamala yaptı; "İstanbul milli heyecana ortak oluyor. Bu akşam saat 21:45'de Paris'te oynanacak Fransa-Türkiye milli maçı İstanbul'daki tüm kent ekranlarından canlı olarak yayınlanacaktır."
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, EURO 2020 Elemeleri'ndeki Fransa - Türkiye karşılaşmasını tüm şehir ekranlarında yayınlanacağını duyurdu.

EURO 2020 Elemeleri'ndeki kritik Fransa-Türkiye maçı, İstanbul'un kent ekranlarından da yayınlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şehirdeki tüm dijital ekranlarında 21.45'ten itibaren karşılaşma naklen vatandaşlara aktarılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından paylaştığı bilgide şu açıklamala yaptı;

"İstanbul milli heyecana ortak oluyor. Bu akşam saat 21:45'de Paris'te oynanacak Fransa-Türkiye milli maçı İstanbul'daki tüm kent ekranlarından canlı olarak yayınlanacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.