yandex

İsrailʹden Nakab hapishanesine baskın: 5 yaralı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3851+ kez okundu.
 

İsrailʹden Nakab hapishanesine baskın: 5 yaralı

Filistin Esirler Kulubü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, İsrail kuvvetleri, Nakab hapishanesinde iki muhafızın yaralanması sonucu yaptığı baskında 5 Filistinliyi yaraladı. İlk bilgilere göre güneydeki hapishaneye baskın yapan İsrail kuvvetleri tutuklu Filistinlilere ses ve gaz bombalarıyla saldırdı ve ateş açtı. Nakab hapishanesinde durumun oldukça tehlikeli olduğu belirtilen açıklamada, Filistinli esirlere karşı düzenlenen saldırıdan "İsrail Hapishaneler Yönetiminin" sorumlu olduğu kaydedildi. Esirler Kulübünün açıklamasında, olayların nedenlerine ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi. Öte yandan olayla ilgili Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, Nakab hapishanesindeki bir tutuklunun kontrol altına alınması için çalışan iki görevli boynundan ve elinden yaralandı. Yaralanan Filistinliler tedavileri için Bir Seba'daki tıp merkezlerinden birine nakledildi. Kaynak: AA 

Filistin Esirler Kulubü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, İsrail kuvvetleri, Nakab hapishanesinde iki muhafızın yaralanması sonucu yaptığı baskında 5 Filistinliyi yaraladı.

İlk bilgilere göre güneydeki hapishaneye baskın yapan İsrail kuvvetleri tutuklu Filistinlilere ses ve gaz bombalarıyla saldırdı ve ateş açtı.

Nakab hapishanesinde durumun oldukça tehlikeli olduğu belirtilen açıklamada, Filistinli esirlere karşı düzenlenen saldırıdan "İsrail Hapishaneler Yönetiminin" sorumlu olduğu kaydedildi. Esirler Kulübünün açıklamasında, olayların nedenlerine ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.

Öte yandan olayla ilgili Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, Nakab hapishanesindeki bir tutuklunun kontrol altına alınması için çalışan iki görevli boynundan ve elinden yaralandı.

Yaralanan Filistinliler tedavileri için Bir Seba'daki tıp merkezlerinden birine nakledildi.

Kaynak: AA 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.