yandex

İçişleri Bakanı Soylu başkanlığında Mardin'de düzenlenen güvenlik toplantısı başladı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 04.07.2020 - 13:41, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2603+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Soylu başkanlığında Mardin'de düzenlenen güvenlik toplantısı başladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında Mardin'de gerçekleştirilen güvenlik toplantısı başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya ve AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ile Mardin Valiliğini ziyaret etti.  Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Soylu, Vali Mahmut Demirtaş'tan bilgi aldı. Ziyaretin ardından Soylu başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen güvenlik toplantısı başladı. Vali Demirtaş, İçişleri Bakan Yardımcıları Ersoy ve İnce, Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Aktaş, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir'in de hazır bulunduğu toplantı basına kapalı sürüyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında Mardin'de gerçekleştirilen güvenlik toplantısı başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya ve AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ile Mardin Valiliğini ziyaret etti. 

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Soylu, Vali Mahmut Demirtaş'tan bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Soylu başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen güvenlik toplantısı başladı.

Vali Demirtaş, İçişleri Bakan Yardımcıları Ersoy ve İnce, Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Aktaş, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir'in de hazır bulunduğu toplantı basına kapalı sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.