yandex

HUZURUMUN ADRESİ GİTARIM

YAŞAM 07.12.2019 - 21:04, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3197+ kez okundu.
 

HUZURUMUN ADRESİ GİTARIM

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü üçüncü sınıf öğrencesi Savaş Koç, “Huzuru, mutluluğu ve motivasyonu müzikte bulduğunu söyleyerek müzik boş zaman doldurmak için değil zaman ayrılarak yapılan bir aktivitedir “dedi.

Yaz tatillerinde gönüllü antrenörlük yaptığını belirten Koç,” Ben iki buçuk yıldır müzik ile uğraşıyorum. Müzik ile insanlara kendimi anlatmak ve bunu gitarımla ,hayallerimle gerçekleştirmek istiyorum. İnsanlara biraz da olsa gitarımla huzur ve sevgi aşılamak istiyorum. Tek amacım bu çünkü huzuru gitarımla yaşıyorum” dedi. SEVGİ MÜZİK İLE BİR BÜTÜN Müzikle hayatının değiştiğini ifade eden Koç, “Ben müzikle uğraşırken Afrika'da açlık çeken çocukları da düşünüyorum. Yarın ne olacak hayatımızda ne değişecek felsefî olarak ve kazanımım oldu. Hayati  kendimi sorguluyorum  ve bu müziğime de yansıyor. Sevginin müzikle bir bütün olduğuna kanaat getirdim ve bunu gitarı elime her aldığımda daha da iyi anlıyorum. Gözlerimi kapatıp o an ne hmek istiyorsam hissediyorum”  şeklinde konuştu. DOĞA YALNIZLIĞI VE SAMİMİYETİ YANSITIYOR Koç, Müzikle doğada uğraştığını vurgulayarak,” Burada çok güzel köyler var doğasıyla gerçekten mest ediyor insanı. Bence güzel eserler yalnızken düşünülerek üretilen eserlerdir. Ben köylerden birinde güzel bir ağaç keşfettim. Orda bestelerimi üretmeye çalışıyorum. Doğa size yalnızlığı ve samimiyeti veriyor. Bu samimiyeti sokakta müzik yaparken de buluyorsunuz aslında insanların güler yüzlülüğü, içtenliği çoğu şeye bedel. Bence kafelerde bu samimiyetin olduğunu düşünmüyorum. Sokakta insanlar birebir sizinle ilgileniyor manevi anlamda yalnız olmadığınızı hissediyorsunuz. Doğada böyle orada çalarken aslında tek değilim içimde bir sürü insan var her kesimden ve ben o insanlarla yalnızlığı paylaşıp beste yapmaya çalışıyorum. Bu Arada aldığım en güzel iltifat bir annenin o kadar güzel çalıyorsunuz ki bebeğimi sizin müziğinizle uyuttum demesi olmuştu” diye konuştu. (UMAHAN ÖZ)
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü üçüncü sınıf öğrencesi Savaş Koç, “Huzuru, mutluluğu ve motivasyonu müzikte bulduğunu söyleyerek müzik boş zaman doldurmak için değil zaman ayrılarak yapılan bir aktivitedir “dedi.

Yaz tatillerinde gönüllü antrenörlük yaptığını belirten Koç,” Ben iki buçuk yıldır müzik ile uğraşıyorum. Müzik ile insanlara kendimi anlatmak ve bunu gitarımla ,hayallerimle gerçekleştirmek istiyorum. İnsanlara biraz da olsa gitarımla huzur ve sevgi aşılamak istiyorum. Tek amacım bu çünkü huzuru gitarımla yaşıyorum” dedi.

SEVGİ MÜZİK İLE BİR BÜTÜN

Müzikle hayatının değiştiğini ifade eden Koç, “Ben müzikle uğraşırken Afrika'da açlık çeken çocukları da düşünüyorum. Yarın ne olacak hayatımızda ne değişecek felsefî olarak ve kazanımım oldu. Hayati  kendimi sorguluyorum  ve bu müziğime de yansıyor. Sevginin müzikle bir bütün olduğuna kanaat getirdim ve bunu gitarı elime her aldığımda daha da iyi anlıyorum. Gözlerimi kapatıp o an ne hmek istiyorsam hissediyorum”  şeklinde konuştu.

DOĞA YALNIZLIĞI VE SAMİMİYETİ YANSITIYOR

Koç, Müzikle doğada uğraştığını vurgulayarak,” Burada çok güzel köyler var doğasıyla gerçekten mest ediyor insanı. Bence güzel eserler yalnızken düşünülerek üretilen eserlerdir. Ben köylerden birinde güzel bir ağaç keşfettim. Orda bestelerimi üretmeye çalışıyorum. Doğa size yalnızlığı ve samimiyeti veriyor. Bu samimiyeti sokakta müzik yaparken de buluyorsunuz aslında insanların güler yüzlülüğü, içtenliği çoğu şeye bedel. Bence kafelerde bu samimiyetin olduğunu düşünmüyorum. Sokakta insanlar birebir sizinle ilgileniyor manevi anlamda yalnız olmadığınızı hissediyorsunuz. Doğada böyle orada çalarken aslında tek değilim içimde bir sürü insan var her kesimden ve ben o insanlarla yalnızlığı paylaşıp beste yapmaya çalışıyorum. Bu Arada aldığım en güzel iltifat bir annenin o kadar güzel çalıyorsunuz ki bebeğimi sizin müziğinizle uyuttum demesi olmuştu” diye konuştu. (UMAHAN ÖZ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.