yandex

Hüyükʹte çiftçiler yağmur için dua etti

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3291+ kez okundu.
 

Hüyükʹte çiftçiler yağmur için dua etti

İlçeye bağlı Burunsuz Mahallesi'nde, Muhtarlık tarafından yağmur duası programı düzenlendi. Yerleşim merkezinde kılınan cuma namazını müteakip eski belediye parkı alanında biraraya gelen çiftçiler, yağmur için yapılan duada ellerini semaya kaldırdı. İlçe Müftüsü Abdullah Yalman tarafından yaptırılan dua programına, yerleşim merkezinde ve çevre mahallelerde yaşayan çiftçiler ile mahalle sakinlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri de katıldı. Duanın ardından katılımcılara pilav ikram edildi.

İlçeye bağlı Burunsuz Mahallesi'nde, Muhtarlık tarafından yağmur duası programı düzenlendi.

Yerleşim merkezinde kılınan cuma namazını müteakip eski belediye parkı alanında biraraya gelen çiftçiler, yağmur için yapılan duada ellerini semaya kaldırdı.

İlçe Müftüsü Abdullah Yalman tarafından yaptırılan dua programına, yerleşim merkezinde ve çevre mahallelerde yaşayan çiftçiler ile mahalle sakinlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Duanın ardından katılımcılara pilav ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.