yandex

Hazard adım adım Madrid’e

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2814+ kez okundu.
 

Hazard adım adım Madrid’e

Marca gazetesinin haberine göre Madrid temsilcisi, Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard'ı 100 milyon euro karşılığında transfer etmeye hazırlanıyor. Habere göre eflatun beyazlılar, Belçikalı yıldız Eden Hazard'ın transferi için hem Chelsea hem de oyuncuyla anlaşmaya vardı. Haberde, başarılı hücum oyuncusu için ödenecek bonservis ücretinin 100 milyon avro olduğu bilgisi verildi. Chelsea'den ayrılmayı düşünen Hazard'ın da kulübünün yeni sözleşme teklifini 3 kez geri çevirdiği öğrenildi. Kaynak: TRT SPOR

Marca gazetesinin haberine göre Madrid temsilcisi, Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard'ı 100 milyon euro karşılığında transfer etmeye hazırlanıyor.

Habere göre eflatun beyazlılar, Belçikalı yıldız Eden Hazard'ın transferi için hem Chelsea hem de oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Haberde, başarılı hücum oyuncusu için ödenecek bonservis ücretinin 100 milyon avro olduğu bilgisi verildi.

Chelsea'den ayrılmayı düşünen Hazard'ın da kulübünün yeni sözleşme teklifini 3 kez geri çevirdiği öğrenildi.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.