yandex

Hava durumu son dakika! Meteorolojiden bahar havası müjdesi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3122+ kez okundu.
 

Hava durumu son dakika! Meteorolojiden bahar havası müjdesi

Meteorolojiden yapılan hava durumu değerlendirmesine göre Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun diğer kalanlarında ise hava sıcaklığının mevsim normalleri ve bazı bölgerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi. Marmara Bölgesi'nin kuzey ve doğusu ile Karadeniz'in kıyı kesimlerinde sis ve pus hadisesinin etkili olacağı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava duru tahmin raporunda yurdun hava sıcaklığında çok önemli bir değişiklik olmayacağı ve Marmara Bölgesi'nin doğusu ile Karadeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normaleri üzerinde olacağı öngörülüyor. Rüzgarın genellikle yurtta kuzeyli yönde eseceği ve Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor. Bazı illerde hava duurmu ve günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: ANKARA HAVA DURUMU Ankara'da hava durumunun az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu, batı ilçeleri yer yer çok bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 24 derece olması bekleniyor. İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da hava durumunun parçalı bulutlu, yer yer puslu ve sisli geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 18 derece olması bekleniyor. İZMİR HAVA DURUMU İzmir'de hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 26 derece olması bekleniyor. ADANA HAVA DURUMU Adana'da hava durumunun az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 25 derece olması bekleniyor. ANTALYA HAVA DURUMU Antalya'da hava durumunun az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 27 derece olması bekleniyor. SAMSUN HAVA DURUMU Samsun'da hava durumunun parçalı bulutlu, kıyı kesimleri yer yer sisli ve puslu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 15 derece olması bekleniyor. , TRABZON HAVA DURUMU Trabzon'da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yer yer sisli ve puslu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 15 derece olması bekleniyor. ERZURUM HAVA DURUMU Erzurum'da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 14 derece olması bekleniyor. DİYARBAKIR HAVA DURUMU Diyarbakır'da hava durumunun az bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 26 derece olması bekleniyor.   Kaynak:milligazete.com

Meteorolojiden yapılan hava durumu değerlendirmesine göre Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun diğer kalanlarında ise hava sıcaklığının mevsim normalleri ve bazı bölgerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.

Marmara Bölgesi'nin kuzey ve doğusu ile Karadeniz'in kıyı kesimlerinde sis ve pus hadisesinin etkili olacağı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava duru tahmin raporunda yurdun hava sıcaklığında çok önemli bir değişiklik olmayacağı ve Marmara Bölgesi'nin doğusu ile Karadeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normaleri üzerinde olacağı öngörülüyor.

Rüzgarın genellikle yurtta kuzeyli yönde eseceği ve Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava duurmu ve günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da hava durumunun az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu, batı ilçeleri yer yer çok bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 24 derece olması bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da hava durumunun parçalı bulutlu, yer yer puslu ve sisli geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 18 derece olması bekleniyor.

İZMİR HAVA DURUMU

İzmir'de hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 26 derece olması bekleniyor.

ADANA HAVA DURUMU

Adana'da hava durumunun az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 25 derece olması bekleniyor.

ANTALYA HAVA DURUMU

Antalya'da hava durumunun az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 27 derece olması bekleniyor.

SAMSUN HAVA DURUMU

Samsun'da hava durumunun parçalı bulutlu, kıyı kesimleri yer yer sisli ve puslu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 15 derece olması bekleniyor.

,

TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yer yer sisli ve puslu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 15 derece olması bekleniyor.

ERZURUM HAVA DURUMU

Erzurum'da hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 14 derece olması bekleniyor.

DİYARBAKIR HAVA DURUMU

Diyarbakır'da hava durumunun az bulutlu geçeceği belirtilirken günün en yüksek sıcaklığı ise 26 derece olması bekleniyor.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.