yandex

Hava durumu: Meteoroloji uyardı! İstanbul sağanak yağmurlu

GÜNDEM 27.01.2020 - 12:18, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4065+ kez okundu.
 

Hava durumu: Meteoroloji uyardı! İstanbul sağanak yağmurlu

Meteoroloji'den alınan son dakika hava durumu raporuna göre bugün kuvvetli yağış etkili! İstanbul'da bugün hava durumu aralıklı sağanak yağmurlu olacak. İşte yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre bugün yurdun batısında kuvvetli yağış etkili olması bekleniyor. Yurdun doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Deprem bölgesi Elazığ ile Malatya'da ise havanın parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor. YURTTA HAVA DURUMU 27 Ocak 2020 - (Pazartesi) ⚠️Kuvvetli Yağışa Dikkat! ?️Sabah ve Gece Saatlerinde Pus ve Sise Dikkat! ❄️Buzlanma ve Don Olayına Dikkat! ?️Hava sıcaklığı; Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. pic.twitter.com/IHpbVfbZ8w — Meteoroloji (MGM) (@meteoroloji_twi) January 27, 2020 Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Yağışların Marmara, Ege, Batı Akdeniz kıyıları ile Eskişehir, Bolu ve Düzce çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün akşam saatlerinde Balıkesir'in batı kıyıları (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç) ile Çanakkale'nin Yenice ilçesinde etkili olacak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Bugün hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, doğu ve güneydoğu kesimlerde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. İSTANBUL'DA SAATLİK HAVA DURUMU İstanbul'da bugün hava durumunun parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Gün içerisinde megaşehirde aralıklı sağanak yağmur etkili olacak. Gün boyu İstanbul'da havanın çoğunlukla bulutlu bir gökyüzünün hâkim olması, sabah saatlerinde şehrin batısında akşam saatlerinden itibaren ise il genelinde aralıklarla yağış geçilerinin yaşanması bekleniyor. Hava sıcaklığının bugün İstanbul'da 13 derece civarında olması bekleniyor. Akşam saatlerinde sıcaklığın düşmesi ile gece saatlerinde sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek hissedilen sıcaklık ise 5 derece olması bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 6 İzmir: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 15 Adana: Parçalı bulutlu 16 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri sağanak yağışlı 17 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 14 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 12 Erzurum: Az bulutlu -2 Diyarbakır: Az bulutlu 11    
Meteoroloji'den alınan son dakika hava durumu raporuna göre bugün kuvvetli yağış etkili! İstanbul'da bugün hava durumu aralıklı sağanak yağmurlu olacak. İşte yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre bugün yurdun batısında kuvvetli yağış etkili olması bekleniyor. Yurdun doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Deprem bölgesi Elazığ ile Malatya'da ise havanın parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

YURTTA HAVA DURUMU

27 Ocak 2020 - (Pazartesi)
⚠️Kuvvetli Yağışa Dikkat!
?️Sabah ve Gece Saatlerinde Pus ve Sise Dikkat!
❄️Buzlanma ve Don Olayına Dikkat!
?️Hava sıcaklığı; Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. pic.twitter.com/IHpbVfbZ8w

— Meteoroloji (MGM) (@meteoroloji_twi) January 27, 2020

Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Yağışların Marmara, Ege, Batı Akdeniz kıyıları ile Eskişehir, Bolu ve Düzce çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün akşam saatlerinde Balıkesir'in batı kıyıları (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç) ile Çanakkale'nin Yenice ilçesinde etkili olacak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Bugün hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, doğu ve güneydoğu kesimlerde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA SAATLİK HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün hava durumunun parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Gün içerisinde megaşehirde aralıklı sağanak yağmur etkili olacak.

Gün boyu İstanbul'da havanın çoğunlukla bulutlu bir gökyüzünün hâkim olması, sabah saatlerinde şehrin batısında akşam saatlerinden itibaren ise il genelinde aralıklarla yağış geçilerinin yaşanması bekleniyor. Hava sıcaklığının bugün İstanbul'da 13 derece civarında olması bekleniyor.

Akşam saatlerinde sıcaklığın düşmesi ile gece saatlerinde sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek hissedilen sıcaklık ise 5 derece olması bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

  • Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 6
  • İzmir: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 15
  • Adana: Parçalı bulutlu 16
  • Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri sağanak yağışlı 17
  • Samsun: Parçalı ve az bulutlu 14
  • Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 12
  • Erzurum: Az bulutlu -2
  • Diyarbakır: Az bulutlu 11

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.