yandex

Haşhaş üreticisinin yüzünü güldürdü

EKONOMİ 23.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3710+ kez okundu.
 

Haşhaş üreticisinin yüzünü güldürdü

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde ekimi yapılan haşhaş üretimi üreticisinin yüzünü güldürdü.

İlçeye bağlı Bezirgan köyünde bu yıl ilk defa haşhaş ekimi yapan üreticiler verimli bir sezon geçirdiklerini belirtti. Bezigran köyü sakinlerinden Nihat Eser, bu yıl ilk defa haşhaş ektiğini belirterek, şunları kaydetti: "Haşhaş bu yıl ilk olarak ektim. Haşhaş nasıl ekildiğini daha önceleri bilmiyordum. Bu yıl denemeye karar verdim. Maşallah hasadı güzel. Her sene ekmeye çalışacağım. Aldığımız ürünleri satacağız. İlk deneyimim olmasına rağmen çok şükür hasadı yaptık. Devletimiz destek verdiği sürece devam edeceğim .”( UMAHAN ÖZ)
Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde ekimi yapılan haşhaş üretimi üreticisinin yüzünü güldürdü.

İlçeye bağlı Bezirgan köyünde bu yıl ilk defa haşhaş ekimi yapan üreticiler verimli bir sezon geçirdiklerini belirtti.
Bezigran köyü sakinlerinden Nihat Eser, bu yıl ilk defa haşhaş ektiğini belirterek, şunları kaydetti: "Haşhaş bu yıl ilk olarak ektim. Haşhaş nasıl ekildiğini daha önceleri bilmiyordum. Bu yıl denemeye karar verdim. Maşallah hasadı güzel. Her sene ekmeye çalışacağım. Aldığımız ürünleri satacağız. İlk deneyimim olmasına rağmen çok şükür hasadı yaptık. Devletimiz destek verdiği sürece devam edeceğim .”( UMAHAN ÖZ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.