yandex

Halkapınar'daki yangında 80 dönümlük arazi küle döndü

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2020 - 13:54, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2474+ kez okundu.
 

Halkapınar'daki yangında 80 dönümlük arazi küle döndü

Konya'nın Halkapınar ilçesinde, arpa ve buğday ekili 80 dönümlük arazi yandı.

Edinilen bilgiye göre, Öteyüz mevkisinde, Nedim Polat'a ait 80 dönümlük arpa ve buğday tarlasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Ereğli ve Halkapınar itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekili alan küle döndü.  Olay yerine gelen Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal da inceleme yaptı. Bakkal, yangın nedeniyle tarla sahibine üzüntülerini ve "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
Konya'nın Halkapınar ilçesinde, arpa ve buğday ekili 80 dönümlük arazi yandı.

Edinilen bilgiye göre, Öteyüz mevkisinde, Nedim Polat'a ait 80 dönümlük arpa ve buğday tarlasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına Ereğli ve Halkapınar itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekili alan küle döndü. 

Olay yerine gelen Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal da inceleme yaptı. Bakkal, yangın nedeniyle tarla sahibine üzüntülerini ve "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.