yandex

GÜVENÇLE 1 OCAK

KONYA 01.01.2020 - 22:07, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3570+ kez okundu.
 

GÜVENÇLE 1 OCAK

Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı, kar yağışıyla beyaza büründü. 4 mevsim ayrı bir güzelliği olan Abat, her yıl binlerce turisti ağırlayarak yılbaşında da ziyaretçiler akın etti.

1 Ocak 2020'ye Bolu Abant Gölcük'te giren ziyaretçiler kışın en güzel manzarası ile keyifli anlar yaşadı. GüvençTurizm şirketinin düzenlemiş olduğu Bolu Abant gezisine katılan vatandaşlar 1 ocak'ın tatil olması ve bunu fırsata çevirerek Bolu'yu gezdi. Güvenç Tur kaptanı Üsame Arıcan kar ve doğanın bir bütün oluşturduğu doğa manzarası Bolu diyerek," 4 mevsim ayrı güzel olan Bolu kışın daha bir farklı görnümü sahiptir. Burada biz Gölcük yaylasını gezerek güzel anlar yaşadık.Keyifli vakit geçirerek fotoğraflar çekildik. 2020 hepimize hayır bereket ve huzur getirmesi dileğimle." diye konuştu.
Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı, kar yağışıyla beyaza büründü. 4 mevsim ayrı bir güzelliği olan Abat, her yıl binlerce turisti ağırlayarak yılbaşında da ziyaretçiler akın etti.

1 Ocak 2020'ye Bolu Abant Gölcük'te giren ziyaretçiler kışın en güzel manzarası ile keyifli anlar yaşadı.

GüvençTurizm şirketinin düzenlemiş olduğu Bolu Abant gezisine katılan vatandaşlar 1 ocak'ın tatil olması ve bunu fırsata çevirerek Bolu'yu gezdi.

Güvenç Tur kaptanı Üsame Arıcan kar ve doğanın bir bütün oluşturduğu doğa manzarası Bolu diyerek," 4 mevsim ayrı güzel olan Bolu kışın daha bir farklı görnümü sahiptir. Burada biz Gölcük yaylasını gezerek güzel anlar yaşadık.Keyifli vakit geçirerek fotoğraflar çekildik. 2020 hepimize hayır bereket ve huzur getirmesi dileğimle." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.