yandex

Günün transfer dedikoduları: Babel, Fabri, Kedziora

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3437+ kez okundu.
 

Günün transfer dedikoduları: Babel, Fabri, Kedziora

* Dört koldan transfer çalışması yürüten Fenerbahçe’de, Şener Özbayraklı’nın sezon sonu takımdan ayrılacak olması nedeniyle savunmanın sağ kanadı için de oyuncu aranıyor. Sarı-lacivertlilerin sağ kanatta da görev yapabilen 24 yaşındaki Tomasz Kedziora’yı bir süredir izlediği ve transfer girişimlerinin başladığı öğrenildi. (Milliyet) Ocak ayından beri Gary Medel’in peşinde olan West Ham United, sezon sonu için Şilili orta saha oyuncusunun menaceriyle büyük ölçüde anlaştı, iş artık imzaya kaldı. Ancak İngiliz ekibinin tek hedefi 32 yaşındaki Medel değil. West Ham, Beşiktaş'ta Fikret Orman’ın 20 milyon Euro değer biçtiği genç Dorukhan için de teklif hazırlığında.(Fanatik) * Geçmişte Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nu Atletico Madrid’e aldıran teknik direktör Diego Simeone şimdi de Beşiktaş'ın 22 yaşındaki oyuncusu Dorukhan Toköz’ü takibe aldı. (Sabah) * Ersun Yanal, 1.4 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu'nu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. 19 yaşındaki futbolcu kiralanacak. (Türkiye) * İngiltere Premier Lig’de Fulham’ın küme düşmesiyle kulüp arayışlarına resmen başlayan Fabri, Beşiktaş’a dönmenin hesaplarını yapıyor. Sezon başında 6 milyon euro bonservisiyle Fulham’a transfer olan İspanyol kalecinin, Karius’un durumuna göre hareket edeceği belirlendi. Öte yandan bir diğer eski Beşiktaşlı Ryan Babel'in ise Galatasaray'la el sıkıştığı ileri sürüldü. (Milliyet) * Siyah-beyazlıların, Schalke başta olmak üzere birçok kulübün radarına giren Beşiktaşlı Ljajic'i 6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla renklerine bağlayıp, ardından da daha yüksek bir bonservisle satabileceği ileri sürüldü. (Milliyet) * Trabzonspor’da ve ardından da Gana Milli Takımı’nda harikalar yaratan, birçok izleme ekibinin listesine katılan Ekuban için Bordo-Mavililer düğmeye basıyor. Takıma yapılacak olan ödemelerin ardından en kısa zamanda başarılı hücum oyuncusuyla masaya oturulacak. (Fanatik) * Beşiktaş, Schalke 04'te forma giyen Nabil Bentaleb'i gündemine aldı. (Sabah)  * Kiralık NDiaye'nin yerine ön libero arayan Galatasaray, Milanlı Andrea Bertolacci'yi listeye dahil etti. (Fotomaç) * Çaykur Rizespor'un 24 yaşındaki Kosovalı forveti Vedat Muriç'i takibe alan siyah beyazlıların Karadeniz ekibine takas + para ödemesi bekleniyor. (Fotomaç)   kaynak: trt spor   

* Dört koldan transfer çalışması yürüten Fenerbahçe’de, Şener Özbayraklı’nın sezon sonu takımdan ayrılacak olması nedeniyle savunmanın sağ kanadı için de oyuncu aranıyor. Sarı-lacivertlilerin sağ kanatta da görev yapabilen 24 yaşındaki Tomasz Kedziora’yı bir süredir izlediği ve transfer girişimlerinin başladığı öğrenildi. (Milliyet)

Ocak ayından beri Gary Medel’in peşinde olan West Ham United, sezon sonu için Şilili orta saha oyuncusunun menaceriyle büyük ölçüde anlaştı, iş artık imzaya kaldı. Ancak İngiliz ekibinin tek hedefi 32 yaşındaki Medel değil. West Ham, Beşiktaş'ta Fikret Orman’ın 20 milyon Euro değer biçtiği genç Dorukhan için de teklif hazırlığında.(Fanatik)

* Geçmişte Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nu Atletico Madrid’e aldıran teknik direktör Diego Simeone şimdi de Beşiktaş'ın 22 yaşındaki oyuncusu Dorukhan Toköz’ü takibe aldı. (Sabah)

* Ersun Yanal, 1.4 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu'nu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. 19 yaşındaki futbolcu kiralanacak. (Türkiye)

* İngiltere Premier Lig’de Fulham’ın küme düşmesiyle kulüp arayışlarına resmen başlayan Fabri, Beşiktaş’a dönmenin hesaplarını yapıyor. Sezon başında 6 milyon euro bonservisiyle Fulham’a transfer olan İspanyol kalecinin, Karius’un durumuna göre hareket edeceği belirlendi. Öte yandan bir diğer eski Beşiktaşlı Ryan Babel'in ise Galatasaray'la el sıkıştığı ileri sürüldü. (Milliyet)

* Siyah-beyazlıların, Schalke başta olmak üzere birçok kulübün radarına giren Beşiktaşlı Ljajic'i 6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla renklerine bağlayıp, ardından da daha yüksek bir bonservisle satabileceği ileri sürüldü. (Milliyet)

* Trabzonspor’da ve ardından da Gana Milli Takımı’nda harikalar yaratan, birçok izleme ekibinin listesine katılan Ekuban için Bordo-Mavililer düğmeye basıyor. Takıma yapılacak olan ödemelerin ardından en kısa zamanda başarılı hücum oyuncusuyla masaya oturulacak. (Fanatik)

* Beşiktaş, Schalke 04'te forma giyen Nabil Bentaleb'i gündemine aldı. (Sabah) 

* Kiralık NDiaye'nin yerine ön libero arayan Galatasaray, Milanlı Andrea Bertolacci'yi listeye dahil etti. (Fotomaç)

* Çaykur Rizespor'un 24 yaşındaki Kosovalı forveti Vedat Muriç'i takibe alan siyah beyazlıların Karadeniz ekibine takas + para ödemesi bekleniyor. (Fotomaç)
 

kaynak: trt spor 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.