yandex

GSS borcu olanlara yıl sonuna kadar ücretsiz sağlık hizmeti

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2589+ kez okundu.
 

GSS borcu olanlara yıl sonuna kadar ücretsiz sağlık hizmeti

Sağlık Sigortası prim borçlarına geçici düzenleme getirildi. Cumhurbaşkanı kararı ile, Genel Sağlık Sigortalı olup ancak primlerini zamanında ödemeyerek borçlu duruma düşen ve bu nedenle sağlık hizmeti alamayan Türk vatandaşları ve bakmakla yükümlü oldukları kişilere yeni bir hak verildi. Bu kişiler, Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlara ait sağlık tesisleri ile devlet üniversitelerinin sağlık uygulama ve araştırma merkezlerinden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanabilecekler. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kaynak: TRT Haber

Sağlık Sigortası prim borçlarına geçici düzenleme getirildi.

Cumhurbaşkanı kararı ile, Genel Sağlık Sigortalı olup ancak primlerini zamanında ödemeyerek borçlu duruma düşen ve bu nedenle sağlık hizmeti alamayan Türk vatandaşları ve bakmakla yükümlü oldukları kişilere yeni bir hak verildi.

Bu kişiler, Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlara ait sağlık tesisleri ile devlet üniversitelerinin sağlık uygulama ve araştırma merkezlerinden yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanabilecekler.

Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.