yandex

Genç futbolcu hayatını kaybetti

SPOR 25.05.2020 - 16:21, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3486+ kez okundu.
 

Genç futbolcu hayatını kaybetti

Bir dönem Roma'nın genç takımında forma giyen Kamerunlu futbolcu Joseph Perfection, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Roma, Kamerunlu genç yıldız adayı için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. İtalyan ekibi, "Bu beklenmedik kayıptan dolayı çok üzgünüz. Perfection'ın sevenlerine sabır diliyoruz." ifadesini kullandı. 2014'te İtalya'ya futbolcu olmak için gelen 22 yaşındaki isim, ilk olarak mültecilerden oluşan "Liberi Nantes" takımında forma giydi. Yetenekleriyle kısa sürede izleyenleri kendine hayran bırakan Kamerunlu sporcu, 2016'da Roma'nın genç takımına katıldı. TRT SPOR
Bir dönem Roma'nın genç takımında forma giyen Kamerunlu futbolcu Joseph Perfection, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Roma, Kamerunlu genç yıldız adayı için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

İtalyan ekibi, "Bu beklenmedik kayıptan dolayı çok üzgünüz. Perfection'ın sevenlerine sabır diliyoruz." ifadesini kullandı.

2014'te İtalya'ya futbolcu olmak için gelen 22 yaşındaki isim, ilk olarak mültecilerden oluşan "Liberi Nantes" takımında forma giydi.

Yetenekleriyle kısa sürede izleyenleri kendine hayran bırakan Kamerunlu sporcu, 2016'da Roma'nın genç takımına katıldı.

TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.