yandex

Gediz’de tırnakçılar suçüstü yakalandı

ASAYİŞ 11.02.2020 - 19:42, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2814+ kez okundu.
 

Gediz’de tırnakçılar suçüstü yakalandı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde pazaryerinde "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yapan 2 şahıs suçüstü yakalandı.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde pazaryerinde "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yapan 2 şahıs suçüstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Gediz polisi cumartesi günleri pazaryeri içerisinde ve çarşıda şüpheli 2 şahsın alışveriş yaptıktan sonra para üstü alışverişi konusunda esnafı dolandırdıkları yönünde ihbar aldı. İhbarları değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazaryeri ve çarşı merkezinde almış oldukları önlemler ve yapmış oldukları çalışmalarla dolandırıcılık yapan 2 şahsı takibe aldı. Pazaryeri etrafında önlem alan polis ekipleri aynı şüphelilerin aynı yöntemle Pazar esnafını dolandırmaya çalıştıkları sırada İ.Ç. (57) ve M.S.'yi (53) suçüstü yakaladı. İfade için Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahısların Afyonkarahisar'da oturdukları ve aynı yöntemle Gediz'de 2 esnafı daha dolandırdıkları öğrenildi. Dolandırılan esnafların şikayetçi olmasının ardından Mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun esnafları dolandırıcılık konusunda uyarılarda bulundu.
Kütahya'nın Gediz ilçesinde pazaryerinde "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yapan 2 şahıs suçüstü yakalandı.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde pazaryerinde "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yapan 2 şahıs suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Gediz polisi cumartesi günleri pazaryeri içerisinde ve çarşıda şüpheli 2 şahsın alışveriş yaptıktan sonra para üstü alışverişi konusunda esnafı dolandırdıkları yönünde ihbar aldı. İhbarları değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazaryeri ve çarşı merkezinde almış oldukları önlemler ve yapmış oldukları çalışmalarla dolandırıcılık yapan 2 şahsı takibe aldı. Pazaryeri etrafında önlem alan polis ekipleri aynı şüphelilerin aynı yöntemle Pazar esnafını dolandırmaya çalıştıkları sırada İ.Ç. (57) ve M.S.'yi (53) suçüstü yakaladı.

İfade için Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahısların Afyonkarahisar'da oturdukları ve aynı yöntemle Gediz'de 2 esnafı daha dolandırdıkları öğrenildi. Dolandırılan esnafların şikayetçi olmasının ardından Mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun esnafları dolandırıcılık konusunda uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.