yandex

Galatasaray, Arda Turan kararını resmen açıkladı

SPOR 05.01.2020 - 13:12, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4116+ kez okundu.
 

Galatasaray, Arda Turan kararını resmen açıkladı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan ile ilgili kararını resmen açıkladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sözcü gazetesine Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum, transferler ve Türk futbolunda son günlerde yaşanan olaylar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaşanan olaylara dair dikkat çeken ifadeler kullanan Mustafa Cengiz, Arda Turan'ın planlarında yer almadığını söyledi. Cengiz yaptığı açıklamasında "Hocamızla yaptığımız görüşmede, kesinlikle Arda Turan üzerine bir konuşmamız olmadı." ifadelerini kullanarak "Hoca da bizimle aynı görüşte. Arda, planlamamızda kesinlikle yok. Bundan sonra da olmayacak." dedi.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan ile ilgili kararını resmen açıkladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sözcü gazetesine Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum, transferler ve Türk futbolunda son günlerde yaşanan olaylar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaşanan olaylara dair dikkat çeken ifadeler kullanan Mustafa Cengiz, Arda Turan'ın planlarında yer almadığını söyledi.

Cengiz yaptığı açıklamasında "Hocamızla yaptığımız görüşmede, kesinlikle Arda Turan üzerine bir konuşmamız olmadı." ifadelerini kullanarak "Hoca da bizimle aynı görüşte. Arda, planlamamızda kesinlikle yok. Bundan sonra da olmayacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.