yandex

Fransa Ligue 1'de PSG şampiyon ilan edildi

SPOR 30.04.2020 - 18:45, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3956+ kez okundu.
 

Fransa Ligue 1'de PSG şampiyon ilan edildi

Fransa Ligue 1 yönetimi, sezonun sona erdiğini ve lig sıralamasının aynı kalarak PSG'nin şampiyon ilan edildiğini açıkladı.

Ligue 1 yönetimi, bitime 10 hafta kala oluşan puan tablosunu onayladı 12 puan farkla zirvede yer alan Paris Saint Germain ligi şampiyon tamamladı ve 9'uncu kez mutlu sona ulaştı. İkinci sıradaki Marsilya da başkent ekibiyle birlikte devler ligi vizesi aldı. Yusuf ve Zeki'nin forma giydiği Lille'in yanısıra Reims ve Nice Avrupa ligine katılım hakkı kazandı. Lyon Avrupa dışında kalırken, son iki sırada yer alan Amiens ve Toulouse küme düştü. 18'inci sıradaki Nimes ise play out oynayacak. TRT SPOR
Fransa Ligue 1 yönetimi, sezonun sona erdiğini ve lig sıralamasının aynı kalarak PSG'nin şampiyon ilan edildiğini açıkladı.

Ligue 1 yönetimi, bitime 10 hafta kala oluşan puan tablosunu onayladı 12 puan farkla zirvede yer alan Paris Saint Germain ligi şampiyon tamamladı ve 9'uncu kez mutlu sona ulaştı.

İkinci sıradaki Marsilya da başkent ekibiyle birlikte devler ligi vizesi aldı. Yusuf ve Zeki'nin forma giydiği Lille'in yanısıra Reims ve Nice Avrupa ligine katılım hakkı kazandı.

Lyon Avrupa dışında kalırken, son iki sırada yer alan Amiens ve Toulouse küme düştü.

18'inci sıradaki Nimes ise play out oynayacak.

TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.