yandex

Fransaʹda bir ilk yaşanacak

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3598+ kez okundu.
 

Fransaʹda bir ilk yaşanacak

Stephanie Frappart, Fransa’nın en üst düzey futbol liginde maç yöneten ilk kadın hakem olacak. 35 yaşındaki başarılı hakem Pazar günü oynanacak Amiens - Strasbourg maçını yönetecek. Bu ay düzenlenecek Kadınlar Dünya Kupası’nda Fransa’yı temsil edecek tek hakem olarak dikkat çeken Frappart, Fransa’da 2. Lig’de de maç yöneten ilk kadın hakem unvanına sahip. Avrupa’da kadın hakemlerin başarısına ilk örnek Almanya'da yaşanmıştı.  Bibiana Steinhaus 2017 yılında Bundesliga’da oynanan Hertha Berlin-Werder Bremen maçını yönetmişti. Kaynak: TRT SPOR

Stephanie Frappart, Fransa’nın en üst düzey futbol liginde maç yöneten ilk kadın hakem olacak.

35 yaşındaki başarılı hakem Pazar günü oynanacak Amiens - Strasbourg maçını yönetecek.

Bu ay düzenlenecek Kadınlar Dünya Kupası’nda Fransa’yı temsil edecek tek hakem olarak dikkat çeken Frappart, Fransa’da 2. Lig’de de maç yöneten ilk kadın hakem unvanına sahip.

Avrupa’da kadın hakemlerin başarısına ilk örnek Almanya'da yaşanmıştı. 

Bibiana Steinhaus 2017 yılında Bundesliga’da oynanan Hertha Berlin-Werder Bremen maçını yönetmişti.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.