yandex

Facebookʹun yeni özelliği Türkiyeʹde! ˮWhatsApp tuşuˮ geldi!

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2585+ kez okundu.
 

Facebookʹun yeni özelliği Türkiyeʹde! ˮWhatsApp tuşuˮ geldi!

Artık Türkiye'den verilen Facebook reklamlarına da eklenebilen "WhatsApp mesajı gönder" tuşu, müşterilerin tek bir dokunuşla reklam veren işletmeyle direkt iletişime geçmesini sağlıyor. Bu özellik ilk kez geçtiğimiz yılın aralık ayında Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya, Afrika ve seçilen birkaç Asya ülkesinde devreye sokulmuştu. Facebook bugün Türkiye'deki sayfa sahiplerine özelliği nasıl kullanacaklarına dair bildirim gönderdi. Bildirime tıklayanlar, Facebook reklam paneline yönlendirilerek reklamlarına WhatsApp düğmesi ekleyebiliyor. Bu düğmenin kullanılabilmesi için işletmenin bir mobil telefon numarası vermesi gerekiyor. Her ay 1 milyondan fazla işletmenin Facebook paylaşımlarına WhatsApp hatlarını da ekledikleri belirtiliyor. Artık bu işletmeler çok daha basit ve görünür şekilde müşterileriyle WhatsApp iletişimi kurabilecek.   Kaynak:milligazete.com

Artık Türkiye'den verilen Facebook reklamlarına da eklenebilen "WhatsApp mesajı gönder" tuşu, müşterilerin tek bir dokunuşla reklam veren işletmeyle direkt iletişime geçmesini sağlıyor.

Bu özellik ilk kez geçtiğimiz yılın aralık ayında Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya, Afrika ve seçilen birkaç Asya ülkesinde devreye sokulmuştu.

Facebook bugün Türkiye'deki sayfa sahiplerine özelliği nasıl kullanacaklarına dair bildirim gönderdi. Bildirime tıklayanlar, Facebook reklam paneline yönlendirilerek reklamlarına WhatsApp düğmesi ekleyebiliyor. Bu düğmenin kullanılabilmesi için işletmenin bir mobil telefon numarası vermesi gerekiyor.

Her ay 1 milyondan fazla işletmenin Facebook paylaşımlarına WhatsApp hatlarını da ekledikleri belirtiliyor. Artık bu işletmeler çok daha basit ve görünür şekilde müşterileriyle WhatsApp iletişimi kurabilecek.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.