yandex

Esad'dan skandal açıklama! Barış Pınarı Harekatı için ne dedi?

DÜNYA 17.10.2019 - 17:30, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2895+ kez okundu.
 

Esad'dan skandal açıklama! Barış Pınarı Harekatı için ne dedi?

Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin ilk kez açıklamada bulunan Esad, "Türk saldırganlığına Suriye'nin her yerinde karşılık vereceğiz" dedi.

Beşşar Esad, Mehmetçik'in Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin ilk kez açıklamada bulundu. Reuters'e göre Suriye medyası Esad'ın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamasını duyurdu. Barış Pınarı için skandal ve küstah bir açıklamada bulunan Esad, harekata dair 'apaçık saldırganlık' nitelendirmesinde bulundu. Esad'ın "Türk saldırganlığına Suriye'nin her yerinde karşılık vereceğiz" "Türk saldırganlığına Suriye'nin her yerinde tüm meşru araçlarla karşılık vereceğiz" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin ilk kez açıklamada bulunan Esad, "Türk saldırganlığına Suriye'nin her yerinde karşılık vereceğiz" dedi.

Beşşar Esad, Mehmetçik'in Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin ilk kez açıklamada bulundu.

Reuters'e göre Suriye medyası Esad'ın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamasını duyurdu.

Barış Pınarı için skandal ve küstah bir açıklamada bulunan Esad, harekata dair 'apaçık saldırganlık' nitelendirmesinde bulundu.

Esad'ın "Türk saldırganlığına Suriye'nin her yerinde karşılık vereceğiz" "Türk saldırganlığına Suriye'nin her yerinde tüm meşru araçlarla karşılık vereceğiz" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.