yandex

Erdoğan, 'Mankurtlar yine sahnede' diyerek tepki gösterdi

GÜNDEM 12.02.2020 - 19:35, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2954+ kez okundu.
 

Erdoğan, 'Mankurtlar yine sahnede' diyerek tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta AK Parti İl Teşkilatı ile buluşmasında konuştu. Erdoğan, "Ülkemizde Maraş işgal edilirken bir yerlerden yabancı güçleri selamlayanlar, benzer mankurtlar yine sahnede." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta AK Parti İl Teşkilatı ile buluşması sonrası gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; Suriye'den Libya'ya Ege'den Karadeniz'e kadar süren mücadelemizi en iyi sizler biliyorsunuz.Ülkemizde Maraş işgal edilirken bir yerlerden yabancı güçleri selamlayanlar, benzer mankurtlar yine sahnede. MASKELERİ BİRER BİRER DÜŞÜYOR Tüm terör örgütlerinin yanında yer alanların maskeleri birer birer düşüyor. Türkiye'nin İstiklal mücadelesine destek vermek yerine terör örgütlerinin değirmenlerine su taşıyanları tarih kaydediyor.Bu alçakların ipliğini pazara çıkarmak boynumuzun borcudur. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize emaneti olan bu ülkeyi, terörist sevicilerin eline bırakmayacağız.  Tüm terör örgütlerinin yanında yer alanlarının maskeleri bir bir düşüyor. Türkiye'nin karşısında hangi gavur varsa onun kılıcını siyaset diye çalanlar var. Ülkemizin verdiği mücadelenin başarısı bizim sağlam durmamıza bağlı. Tüm okların hedefinde AK Parti ve onun genel başkanı var. 4 MİLYON MÜLTECİ Değerli kardeşlerim milletimizin gardını düşürmek ve moralini bozmak isteyenler, sürekli ülkein durumunun kötü olduğunu ve daha da kötüye gideceği yalanını tekrarlıyor. Allah'ın izniyle yaşadığımız her kaybı telafi ediyoruz. Afrin'de Tel Abyad'da bunu yaşadık. Bunların hepsinin altından kalktık. Şu anda 4 milyon mülteciye ev sahipllği yapan biziz. Ülkemizin katettiği mesafeyi uluslararası kuruluşlar da teslim ediyor. 8 yıllık dönemizde yoksulluk oranı yüzde 16,9'dan yüzde 13,9'a indi. Katma değerli üretim meselesinde çok fazla durmamız gerekiyor. Doğru adımlar atarsak küresel kriz dönemini ülkemiz için fırsata çevirebiliriz. Bazıları puslu havaları sever, onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Biz birbirimizi Allah için seviyoruz. DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÇALIŞMALAR Elazığ ve Malatya'da devam eden çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmek istiyoruz. Milletvekillerimizin deprem bölgesi için açtığımız hesaba yaptığı yardımların miktarı 1 milyonu aştı. İdlib'den sınırlarımıza yürüyen mağdurlar var, mazlumlar var. Bay Kemal gibi bunları almayız diyemeyiz. İdlib'den göç eden kardeşlerimiz için sınırlarda briket barınaklarımız var, onları oralara yerleştireceğiz." HABER 7
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta AK Parti İl Teşkilatı ile buluşmasında konuştu. Erdoğan, "Ülkemizde Maraş işgal edilirken bir yerlerden yabancı güçleri selamlayanlar, benzer mankurtlar yine sahnede." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta AK Parti İl Teşkilatı ile buluşması sonrası gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Suriye'den Libya'ya Ege'den Karadeniz'e kadar süren mücadelemizi en iyi sizler biliyorsunuz.Ülkemizde Maraş işgal edilirken bir yerlerden yabancı güçleri selamlayanlar, benzer mankurtlar yine sahnede.

MASKELERİ BİRER BİRER DÜŞÜYOR

Tüm terör örgütlerinin yanında yer alanların maskeleri birer birer düşüyor. Türkiye'nin İstiklal mücadelesine destek vermek yerine terör örgütlerinin değirmenlerine su taşıyanları tarih kaydediyor.Bu alçakların ipliğini pazara çıkarmak boynumuzun borcudur. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize emaneti olan bu ülkeyi, terörist sevicilerin eline bırakmayacağız. 

Tüm terör örgütlerinin yanında yer alanlarının maskeleri bir bir düşüyor. Türkiye'nin karşısında hangi gavur varsa onun kılıcını siyaset diye çalanlar var.

Ülkemizin verdiği mücadelenin başarısı bizim sağlam durmamıza bağlı.

Tüm okların hedefinde AK Parti ve onun genel başkanı var.

4 MİLYON MÜLTECİ

Değerli kardeşlerim milletimizin gardını düşürmek ve moralini bozmak isteyenler, sürekli ülkein durumunun kötü olduğunu ve daha da kötüye gideceği yalanını tekrarlıyor.

Allah'ın izniyle yaşadığımız her kaybı telafi ediyoruz. Afrin'de Tel Abyad'da bunu yaşadık. Bunların hepsinin altından kalktık. Şu anda 4 milyon mülteciye ev sahipllği yapan biziz.

Ülkemizin katettiği mesafeyi uluslararası kuruluşlar da teslim ediyor.

8 yıllık dönemizde yoksulluk oranı yüzde 16,9'dan yüzde 13,9'a indi.

Katma değerli üretim meselesinde çok fazla durmamız gerekiyor. Doğru adımlar atarsak küresel kriz dönemini ülkemiz için fırsata çevirebiliriz.

Bazıları puslu havaları sever, onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Biz birbirimizi Allah için seviyoruz.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÇALIŞMALAR

Elazığ ve Malatya'da devam eden çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmek istiyoruz.

Milletvekillerimizin deprem bölgesi için açtığımız hesaba yaptığı yardımların miktarı 1 milyonu aştı.

İdlib'den sınırlarımıza yürüyen mağdurlar var, mazlumlar var. Bay Kemal gibi bunları almayız diyemeyiz. İdlib'den göç eden kardeşlerimiz için sınırlarda briket barınaklarımız var, onları oralara yerleştireceğiz."

HABER 7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.