yandex

Egeʹnin ihracatının yüzde 33ʹü Türk Eximbank destekli

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3720+ kez okundu.
 

Egeʹnin ihracatının yüzde 33ʹü Türk Eximbank destekli

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) binasında düzenlenen Türk Eximbank'ın 2019 Hedefleri ve Yeni Ürünleri toplantısında konuştu.  Yıldırım, Türk Eximbank'ın kredi hacminde Türkiye'nin 52 bankası arasında 8'inci olduğunu söyledi. Banka olarak son 2 yılda yeni şubeler ve irtibat büroları açtıklarını aktaran Yıldırım, şöyle konuştu:  "İhracatçılarla daha yakın çalışıyoruz. Banka olarak Türkiye ihracatının yüzde 26'sını finanse ediyoruz. Ege Bölgesi'nde bu oran yüzde 33 olmuş. Yani Ege Bölgesi'ndeki ihracatın üçte birini biz finanse ediyoruz. Ege'deki ihracatçıların yüzde 45'i ile çalışıyoruz, destek sağlıyoruz." Yıldırım, daha sonra bankanın 2019'da faaliyete geçen ve geçecek uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantıda EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi de bir konuşma yaptı.  Kaynak: AA 

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) binasında düzenlenen Türk Eximbank'ın 2019 Hedefleri ve Yeni Ürünleri toplantısında konuştu. 

Yıldırım, Türk Eximbank'ın kredi hacminde Türkiye'nin 52 bankası arasında 8'inci olduğunu söyledi.

Banka olarak son 2 yılda yeni şubeler ve irtibat büroları açtıklarını aktaran Yıldırım, şöyle konuştu: 

"İhracatçılarla daha yakın çalışıyoruz. Banka olarak Türkiye ihracatının yüzde 26'sını finanse ediyoruz. Ege Bölgesi'nde bu oran yüzde 33 olmuş. Yani Ege Bölgesi'ndeki ihracatın üçte birini biz finanse ediyoruz. Ege'deki ihracatçıların yüzde 45'i ile çalışıyoruz, destek sağlıyoruz."

Yıldırım, daha sonra bankanın 2019'da faaliyete geçen ve geçecek uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıda EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi de bir konuşma yaptı. 

Kaynak: AA 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.