yandex

Dr. Eyüp Çetin'den Kurban Bayramı mesajı

KONYA 30.07.2020 - 20:24, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3354+ kez okundu.
 

Dr. Eyüp Çetin'den Kurban Bayramı mesajı

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

   Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, Kurban Bayramı ile ilgili şnları kaydetti: "Dini Bayramlarımız, milli birlik ve kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, iyilik ve güzelliklerin daha fazla hissedildiği önemli günlerdir. Bir pandemi ortasında Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu buruk bir şekilde yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nda kesilen kurbanı paylaşmak topluma, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunu aktarır. Bu ibadetimizle dünyanın herhangi bir yerinde zorluklar içinde yaşayan insanları dahi sevindirme fırsatımız olur. Bu yıl Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da salgından dolayı daha dikkatli olmalıyız. Gelecekteki bayramlarda beraber olabilmek için salgının yayılmasına hep birlikte engel olmamız gerektiğini, maske, sosyal mesafeye ve hijyene daha çok dikkat  edip, diğer tedbirlere de uyarak, hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumak adına salgına karşı daha duyarlı olmayı unutmamalıyız. ​Bu duygu ve düşüncelerle bayram günlerinde acı haberlerin alınmaması için trafik kurallarına uymak gerektiğini de hatırlatarak, tüm İslam Alemi ve meslektaşlarımızın Kurban Bayramı' nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."
Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

   Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, Kurban Bayramı ile ilgili şnları kaydetti: "Dini Bayramlarımız, milli birlik ve kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, iyilik ve güzelliklerin daha fazla hissedildiği önemli günlerdir. Bir pandemi ortasında Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu buruk bir şekilde yaşıyoruz.

Kurban Bayramı’nda kesilen kurbanı paylaşmak topluma, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunu aktarır. Bu ibadetimizle dünyanın herhangi bir yerinde zorluklar içinde yaşayan insanları dahi sevindirme fırsatımız olur.

Bu yıl Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da salgından dolayı daha dikkatli olmalıyız. Gelecekteki bayramlarda beraber olabilmek için salgının yayılmasına hep birlikte engel olmamız gerektiğini, maske, sosyal mesafeye ve hijyene daha çok dikkat  edip, diğer tedbirlere de uyarak, hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumak adına salgına karşı daha duyarlı olmayı unutmamalıyız.

​Bu duygu ve düşüncelerle bayram günlerinde acı haberlerin alınmaması için trafik kurallarına uymak gerektiğini de hatırlatarak, tüm İslam Alemi ve meslektaşlarımızın Kurban Bayramı' nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.