yandex

Down sendromlu Ahmet Canʹın askerlik hayali gerçek oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3160+ kez okundu.
 

Down sendromlu Ahmet Canʹın askerlik hayali gerçek oldu

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında bir özel rehabilitasyon eğitim merkezi yetkilileri, öğrencilerle birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u ziyaret etti. Ahmet Can Gülep, Başkan Okumuş'a askerleri çok sevdiğini ve asker olmak istediğini söyledi. Osman Okumuş, Ahmet Can'ın bu hayalini gerçekleştirmek için Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçti ve olumlu cevap aldı. İçtimayı Ahmet Can aldı Başkan Osman Okumuş, askeri kamuflaj ve bot alıp, Ahmet Can Gülep'i belediyeye davet etti. Başkanın kendisini neden davet ettiğinden habersiz olan Ahmet Can, asker olacağını öğrenince çok mutlu oldu. Kamuflajını giyerek Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na giden Ahmet Can Gülep'e komutanın kendisi olduğu söylendi ve içtimayı aldı. Ahmet Can, ardından jandarma aracına binip, telsizle emirler verdi. Askerlik hayalini gerçekleştiren Ahmet Can Gülep, belediyeye giderek Başkan Osman Okumuş'a teşekkür etti. 'Çom mutlu olduk' Başkan Osman Okumuş ise Ahmet Can Gülep'in yüzünün güldüğünü görünce çok mutlu olduğunu söyledi. Okumuş, "Ahmet Can ile Down Sendromlular Günü'nde tanıştık. Arkadaşlarıyla beraber belediyeyi ziyaret ettiğinde askerleri çok sevdiğini gördük. Onun için bugün, Türkoğlu Jandarma Karakol Komutanlığı'nda kendisini askerlerimiz misafir etti. Bir gün de olsa askerlik heyecanını yaşadı. İnşallah bu emeline ulaşır. Bu elbiseyi de kendisine hediye ettik" dedi. Kaynak: DHA

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında bir özel rehabilitasyon eğitim merkezi yetkilileri, öğrencilerle birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u ziyaret etti.

Ahmet Can Gülep, Başkan Okumuş'a askerleri çok sevdiğini ve asker olmak istediğini söyledi. Osman Okumuş, Ahmet Can'ın bu hayalini gerçekleştirmek için Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçti ve olumlu cevap aldı.

İçtimayı Ahmet Can aldı

Başkan Osman Okumuş, askeri kamuflaj ve bot alıp, Ahmet Can Gülep'i belediyeye davet etti. Başkanın kendisini neden davet ettiğinden habersiz olan Ahmet Can, asker olacağını öğrenince çok mutlu oldu.

Kamuflajını giyerek Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na giden Ahmet Can Gülep'e komutanın kendisi olduğu söylendi ve içtimayı aldı.

Ahmet Can, ardından jandarma aracına binip, telsizle emirler verdi. Askerlik hayalini gerçekleştiren Ahmet Can Gülep, belediyeye giderek Başkan Osman Okumuş'a teşekkür etti.

'Çom mutlu olduk'

Başkan Osman Okumuş ise Ahmet Can Gülep'in yüzünün güldüğünü görünce çok mutlu olduğunu söyledi. Okumuş, "Ahmet Can ile Down Sendromlular Günü'nde tanıştık. Arkadaşlarıyla beraber belediyeyi ziyaret ettiğinde askerleri çok sevdiğini gördük. Onun için bugün, Türkoğlu Jandarma Karakol Komutanlığı'nda kendisini askerlerimiz misafir etti. Bir gün de olsa askerlik heyecanını yaşadı. İnşallah bu emeline ulaşır. Bu elbiseyi de kendisine hediye ettik" dedi.

Kaynak: DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.