yandex

Diyarbakır'da ihtiyaç sahiplerine ödemeleri evlerinde yapılacak

TÜRKİYE 02.04.2020 - 21:34, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2565+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da ihtiyaç sahiplerine ödemeleri evlerinde yapılacak

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamındaki destek ödemelerinin hak sahiplerine evlerinde yapılacağı belirtildi.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bari Güzeloğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi ailelere ödenen 1000'er liralık nakdi yardımın evlerine ulaştırılacağını, bu nedenle PTT şubelerine gitmeyerek evlerinde beklemeleri gerektiğini aktardı. Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise Güzeloğlu'nun kaymakamlarla tedbirler kapsamında video konferans yöntemiyle görüşerek değerlendirmede bulunduğu iletildi. TRT HABER
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamındaki destek ödemelerinin hak sahiplerine evlerinde yapılacağı belirtildi.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bari Güzeloğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi ailelere ödenen 1000'er liralık nakdi yardımın evlerine ulaştırılacağını, bu nedenle PTT şubelerine gitmeyerek evlerinde beklemeleri gerektiğini aktardı.

Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise Güzeloğlu'nun kaymakamlarla tedbirler kapsamında video konferans yöntemiyle görüşerek değerlendirmede bulunduğu iletildi.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.