yandex

Davutoğlu’ndan tarihi meydan okuma

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2015 - 10:39, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4209+ kez okundu.
 

Davutoğlu’ndan tarihi meydan okuma

Başbakan Ahmet Davutoğlu, paralel yapı ve muhalefetin seçim ittifakına sert sözlerle meydan okuyarak, "Haziran 2015’e giderken tek tek gelmeyin, topunuz birlikte gelin; birinizden korkarsak Allah bu emaneti alsın" dedi.

AK Parti’nin Konya 5. Olağan Kongresinde, partinin Haziran 2015 seçimi sürecinde kullanacağı ve Ahmet Davutoğlu’na atfen yazılan ’Bir Yiğit Adam’ isimli şarkı tanıtıldı. Kiziroğlu Mustafa Bey şarkısından uyarlanan şarkıyı Ayna grubu seslendirdi. HALİD MEŞAL Ardından kürsüye kongrenin sürpriz konuğu Hamas Lideri Halid Meşal geldi. Meşal, “Demokratik, istikrarlı ve kalkınmış bir Türkiye, tüm Müslümanlar için bir güç kaynağıdır. Türkiye’yi ve Türk halkını sayın Ahmet Davutoğlu ve Erdoğan’dan dolayı kutluyorum. Nasıl ki geçmiş tarihinde yüzyıllar boyunca sizin halkınız Kudüs’ü, Filistin’i koruduysa, gelecekte de Kudüs’ü, Filistin’i birlikte kurtaracağız inşallah” dedi. BAŞBAKAN DAVUTOĞLU Daha sonra konuşan Başbakan Davutoğlu ise, paralel yapıyı hedef aldı. Davutoğlu, "17-25 Aralık operasyonları ile içeride ve dışarıdaki hainler darbe girişiminde bulundular. Susturmak istedikleri ses, Türkiye’nin sesiydi. Herkes hesap verecek. Yükselen Türkiye’nin önünü kesen herkes hesap verecek. Milletten almadığı iradeyi kapalı kapılar ardında yönetmeye çalışanlar hesap verecek. Bu hainler var ya istediler ki dışarıdan gelen telkinlerle 30 Mart seçimlerde AK Parti tökezlesin. Haziran 2015’e giderken tek tek gelmeyin, topunuz birlikte gelin; birinizden korkarsak Allah bu emaneti alsın" diye konuştu. CHP’YE ŞİŞLİ ÜZERİNDEN YÜKLENDİ Ana muhalefet partisini Şişli Belediyesi’nde yaşanan skandallar üzerinden eleştiren Başbakan, "Şişli’de belediye başkanından istifa edeceği kağıdı alınmış. Şişli halkına bu saygısızlık değil mi? Neden imzayla milli irade kapılar ardında devredildi. Kılıçdaroğlu hesap vermeli. Ben buradan CHP’lilere sesleniyorum, İstanbul’da İstanbul’u yönetecek biri yok muydu da Ankara’dan birini getirip İstanbul’u yönetiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, paralel yapı ve muhalefetin seçim ittifakına sert sözlerle meydan okuyarak, "Haziran 2015’e giderken tek tek gelmeyin, topunuz birlikte gelin; birinizden korkarsak Allah bu emaneti alsın" dedi.

AK Parti’nin Konya 5. Olağan Kongresinde, partinin Haziran 2015 seçimi sürecinde kullanacağı ve Ahmet Davutoğlu’na atfen yazılan ’Bir Yiğit Adam’ isimli şarkı tanıtıldı. Kiziroğlu Mustafa Bey şarkısından uyarlanan şarkıyı Ayna grubu seslendirdi.

HALİD MEŞAL

Ardından kürsüye kongrenin sürpriz konuğu Hamas Lideri Halid Meşal geldi. Meşal, “Demokratik, istikrarlı ve kalkınmış bir Türkiye, tüm Müslümanlar için bir güç kaynağıdır. Türkiye’yi ve Türk halkını sayın Ahmet Davutoğlu ve Erdoğan’dan dolayı kutluyorum. Nasıl ki geçmiş tarihinde yüzyıllar boyunca sizin halkınız Kudüs’ü, Filistin’i koruduysa, gelecekte de Kudüs’ü, Filistin’i birlikte kurtaracağız inşallah” dedi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU

Daha sonra konuşan Başbakan Davutoğlu ise, paralel yapıyı hedef aldı. Davutoğlu, "17-25 Aralık operasyonları ile içeride ve dışarıdaki hainler darbe girişiminde bulundular. Susturmak istedikleri ses, Türkiye’nin sesiydi. Herkes hesap verecek. Yükselen Türkiye’nin önünü kesen herkes hesap verecek. Milletten almadığı iradeyi kapalı kapılar ardında yönetmeye çalışanlar hesap verecek. Bu hainler var ya istediler ki dışarıdan gelen telkinlerle 30 Mart seçimlerde AK Parti tökezlesin. Haziran 2015’e giderken tek tek gelmeyin, topunuz birlikte gelin; birinizden korkarsak Allah bu emaneti alsın" diye konuştu.

CHP’YE ŞİŞLİ ÜZERİNDEN YÜKLENDİ

Ana muhalefet partisini Şişli Belediyesi’nde yaşanan skandallar üzerinden eleştiren Başbakan, "Şişli’de belediye başkanından istifa edeceği kağıdı alınmış. Şişli halkına bu saygısızlık değil mi? Neden imzayla milli irade kapılar ardında devredildi. Kılıçdaroğlu hesap vermeli. Ben buradan CHP’lilere sesleniyorum, İstanbul’da İstanbul’u yönetecek biri yok muydu da Ankara’dan birini getirip İstanbul’u yönetiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.