yandex

Comolli Monaco yolunda

SPOR 05.03.2020 - 22:20, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4184+ kez okundu.
 

Comolli Monaco yolunda

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Damien Comolli'nin yeni adresi Fransa olacak. 47 yaşındaki sportif direktörün Monaco ile görüşmelere başladığı duyuruldu.

Sezon ortasında Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden Damien Comolli, Monaco yönetimiyle ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Fransız ekibi Comolli'nin profili, tecrübesi ve Avrupa futbolunu iyi derecede bilmesinden çok etkilendi. Tarafların büyük ölçüde anlaştığı ve kısa sürede imzaların atılacağı iddia edildi. Comolli daha önce Arsenal, Liverpool, Saint-Etienne ve Fenerbahçe'de görev yaptı.  Fransız spor adamı sarı lacivertli takımda görev yaptığı bir buçuk yılda takıma birçok transfer yapmış ancak alınan isimlerden beklenilen verim alınamamıştı.  Fransa Ligue 1'de 7. sırada bulunan Monaco, geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Slimani'yi de kadrosunda bulunduruyor. Kaynak: TRT SPOR
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Damien Comolli'nin yeni adresi Fransa olacak. 47 yaşındaki sportif direktörün Monaco ile görüşmelere başladığı duyuruldu.

Sezon ortasında Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden Damien Comolli, Monaco yönetimiyle ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

Fransız ekibi Comolli'nin profili, tecrübesi ve Avrupa futbolunu iyi derecede bilmesinden çok etkilendi.

Tarafların büyük ölçüde anlaştığı ve kısa sürede imzaların atılacağı iddia edildi. Comolli daha önce Arsenal, Liverpool, Saint-Etienne ve Fenerbahçe'de görev yaptı. 

Fransız spor adamı sarı lacivertli takımda görev yaptığı bir buçuk yılda takıma birçok transfer yapmış ancak alınan isimlerden beklenilen verim alınamamıştı. 

Fransa Ligue 1'de 7. sırada bulunan Monaco, geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Slimani'yi de kadrosunda bulunduruyor.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.