yandex

Cips paketinin içinden çıkanlar mide bulandırdı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4303+ kez okundu.
 

Cips paketinin içinden çıkanlar mide bulandırdı

Ne idüğü belirsiz yağlardan yapılan cipsler insan sağlığını nasıl tehdit ettiği bir kez daha ortaya çıktı. İstanbul'da bir süpermarketten patates cips alan vatadanş paketi açınca şoke oldu. Cips paketinin içinden ölmüş böcek çıktığını gören vatandaşipsin son kullanma tarihinin de geçmediğini fark etti. Gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşıran mağdur tüketici, cipsi markete iade etmeden önce fotoğrafladı ve yayınladı. Kaynak:milligazete.com

Ne idüğü belirsiz yağlardan yapılan cipsler insan sağlığını nasıl tehdit ettiği bir kez daha ortaya çıktı. İstanbul'da bir süpermarketten patates cips alan vatadanş paketi açınca şoke oldu. Cips paketinin içinden ölmüş böcek çıktığını gören vatandaşipsin son kullanma tarihinin de geçmediğini fark etti.



Gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşıran mağdur tüketici, cipsi markete iade etmeden önce fotoğrafladı ve yayınladı.


Kaynak:milligazete.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.