yandex

Çin'den gelen yolcu uçağını arıtma işlemleri tamamlandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.02.2020 - 19:57, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2779+ kez okundu.
 

Çin'den gelen yolcu uçağını arıtma işlemleri tamamlandı

MSB, Çin'in Vuhan kentinden gelen yolcu uçağının içini ve dışını kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer uzmanlarının detaylı şekilde arıtma işlemine tabi tuttuğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs salgınının yaşandığı Çin'in Vuhan kentinden 32'si Türk 42 kişiyi taşıyan ve Ankara Etimesgut Havaalanı'na gelen yolcu uçağında dün gece başlatılan arıtma işlemleri tamamlandı.   Çin’in Vuhan kentinden gelen yolcu uçağımızın dün gece başlayan arıtma işlemleri tamamlandı. KBRN uzmanlarımız uçağın içini ve dışını detaylı şekilde arıtma işlemine tabi tuttu.#MSB #TSK pic.twitter.com/VylDWNUTPZ — T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 2, 2020   Açıklamada, kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) uzmanlarının uçağın içini ve dışını detaylı şekilde arıtma işlemine tabi tuttuğu kaydedildi. 
MSB, Çin'in Vuhan kentinden gelen yolcu uçağının içini ve dışını kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer uzmanlarının detaylı şekilde arıtma işlemine tabi tuttuğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs salgınının yaşandığı Çin'in Vuhan kentinden 32'si Türk 42 kişiyi taşıyan ve Ankara Etimesgut Havaalanı'na gelen yolcu uçağında dün gece başlatılan arıtma işlemleri tamamlandı.

 

Çin’in Vuhan kentinden gelen yolcu uçağımızın dün gece başlayan arıtma işlemleri tamamlandı. KBRN uzmanlarımız uçağın içini ve dışını detaylı şekilde arıtma işlemine tabi tuttu.#MSB #TSK pic.twitter.com/VylDWNUTPZ

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 2, 2020

 

Açıklamada, kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) uzmanlarının uçağın içini ve dışını detaylı şekilde arıtma işlemine tabi tuttuğu kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.