yandex

Cem Yılmaz'a sürpriz destek! Sosyal medya bunu konuşuyor

GÜNDEM 27.01.2020 - 11:49, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3847+ kez okundu.
 

Cem Yılmaz'a sürpriz destek! Sosyal medya bunu konuşuyor

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası duyarsız kaldığı gerekçesiyle Cem Yılmaz'a sosyal medydadan linç kampanyası başlatılırken Hasan Kaçan'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Hükümete yakın açıklamalarıyla tanınan ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Hasan Kaçan sosyal medya hesabından oldukça dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Hasan Kaçan  ünlü komedyen Cem Yılmaz'a sosyal medyada yapılan 'Elazığ' saldırılarına tepki gösterdi. Hasan Kaçan, Elazığ meydana gelen depreminin ardından sessiz kaldığı gerekçesiyle  sosyal meydadan saldırılara maruz kalan ve “Yazıklar olsun Cem Yılmaz” etiketi oluşturulan Cem Yılmaz'ı şu sözlerle savundu: "ADAM YARDIMINI YAPMIŞ"  "Doğru yapılmıyor. Ben de bildiğimi söyleyeyim. Adam yardımını yapmış. Hem de iyi bir yardım. 'Yardımı gözümüze mi sokuyorsun' demeyin diye sesini çıkarmıyor. Doğruya doğru. Elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederiz. Bir insanın seveni çok olunca sitem edeni de çok olur. Cem Yılmaz'dan 'Geçmiş olsun' mesajı iyi olurdu. Ama kendisi sessiz yardımı tercih etmiş. Neticede, bir ve beraber olunması gereken günlerde ayrılık, gayrılık olmaz"  Hükümetin politikalarını da yer yer eleştiren Cem Yılmaz'a Hasan Kaçan'ın verdiği destek sosyal medyada kısa zamanda en çok konululanlar arasına girdi     
Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası duyarsız kaldığı gerekçesiyle Cem Yılmaz'a sosyal medydadan linç kampanyası başlatılırken Hasan Kaçan'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Hükümete yakın açıklamalarıyla tanınan ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Hasan Kaçan sosyal medya hesabından oldukça dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Hasan Kaçan  ünlü komedyen Cem Yılmaz'a sosyal medyada yapılan 'Elazığ' saldırılarına tepki gösterdi.

Hasan Kaçan, Elazığ meydana gelen depreminin ardından sessiz kaldığı gerekçesiyle  sosyal meydadan saldırılara maruz kalan ve “Yazıklar olsun Cem Yılmaz” etiketi oluşturulan Cem Yılmaz'ı şu sözlerle savundu:

"ADAM YARDIMINI YAPMIŞ"

 "Doğru yapılmıyor. Ben de bildiğimi söyleyeyim. Adam yardımını yapmış. Hem de iyi bir yardım. 'Yardımı gözümüze mi sokuyorsun' demeyin diye sesini çıkarmıyor. Doğruya doğru. Elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederiz. Bir insanın seveni çok olunca sitem edeni de çok olur. Cem Yılmaz'dan 'Geçmiş olsun' mesajı iyi olurdu. Ama kendisi sessiz yardımı tercih etmiş. Neticede, bir ve beraber olunması gereken günlerde ayrılık, gayrılık olmaz" 

Hükümetin politikalarını da yer yer eleştiren Cem Yılmaz'a Hasan Kaçan'ın verdiği destek sosyal medyada kısa zamanda en çok konululanlar arasına girdi 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.