yandex

Camiye saldıran terörist mahkemede ˮbeyaz güçˮ işareti yaptı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2790+ kez okundu.
 

Camiye saldıran terörist mahkemede ˮbeyaz güçˮ işareti yaptı

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki Al Noor ve Linwood Camilerinde cuma namazı sırasında 49 kişiyi katledip 40 kişiyi yaralayan terörist Brenton HarrisonTarrant, cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkartıldı.   AFP'nin haberine göre terörist, çıkarıldığı mahkemede "White power" (beyaz güç) işareti yaptı. Dünyadaki beyaz milliyetçi gruplar ve ırkçı internet trolleri tarafından kullanılan bir sembol olarak bilinen "Beyaz güç" işareti yapan terörist, çıkarıldığı mahkemece cinayetten gözaltına alındı.Yeni Zelanda'da 2 camiye terör saldırısı: 49 ölü   Yoğun güvenlik tedbirleri altında çıkartıldığı mahkemede kefalet talebinde bulunmayan terörist Tarrant’ın, 5 Nisan'a kadar gözaltında tutulmasına hükmedildi. Kaynak: AFP, trt haber   

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki Al Noor ve Linwood Camilerinde cuma namazı sırasında 49 kişiyi katledip 40 kişiyi yaralayan terörist Brenton HarrisonTarrant, cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkartıldı.

 

AFP'nin haberine göre terörist, çıkarıldığı mahkemede "White power" (beyaz güç) işareti yaptı.

Dünyadaki beyaz milliyetçi gruplar ve ırkçı internet trolleri tarafından kullanılan bir sembol olarak bilinen "Beyaz güç" işareti yapan terörist, çıkarıldığı mahkemece cinayetten gözaltına alındı.Yeni Zelanda'da 2 camiye terör saldırısı: 49 ölü

 

Yoğun güvenlik tedbirleri altında çıkartıldığı mahkemede kefalet talebinde bulunmayan terörist Tarrant’ın, 5 Nisan'a kadar gözaltında tutulmasına hükmedildi.

Kaynak: AFP, trt haber 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.