yandex

California'da halk marketlere akın etti

DÜNYA 21.03.2020 - 23:20, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3191+ kez okundu.
 

California'da halk marketlere akın etti

ABD'de salgının en sert vurduğu ikinci eyalet olan California'da, yüzlerce metre uzunluğunda alışveriş kuyrukları oluştu.

ABD'de koronavirüs nedeniyle bir eyalette sokağa çıkma yasağı, 4 eyalette ise halka evlerinde kalma talimatı verildi. Salgının en sert vurduğu New York ve batı kıyısındaki California'da halk marketlere akın etti. Trump yönetiminin "stoklar iyi durumda" açıklamasına karşın, salgının birkaç ay sürebileceği endişesini taşıyanlar, toptan satış yapan marketler önünde kuyruk oluşturdu. "Sosyal mesafe korunmalı"   Başkent Washington dahil birçok eyalette restoran ve kafelerin kapatılmasına, paket servise geçilmesine karar verildi. Restoran ve kafelerin bazıları mart sonu, bazıları da nisan ortasına kadar kapalı olacaklarını belirten yazılar astı. Uyarılarda koronavirüs salgını nedeniyle restoranların kapalı olduğu ama paket servisin devam ettiği belirtildi. ABD'li yetkililer sosyal mesafenin birkaç ay daha korunması gerektiği, aksi taktirde salgının kontrolden çıkacağı uyarısında bulunuyor. TRT HABER
ABD'de salgının en sert vurduğu ikinci eyalet olan California'da, yüzlerce metre uzunluğunda alışveriş kuyrukları oluştu.

ABD'de koronavirüs nedeniyle bir eyalette sokağa çıkma yasağı, 4 eyalette ise halka evlerinde kalma talimatı verildi. Salgının en sert vurduğu New York ve batı kıyısındaki California'da halk marketlere akın etti.

Trump yönetiminin "stoklar iyi durumda" açıklamasına karşın, salgının birkaç ay sürebileceği endişesini taşıyanlar, toptan satış yapan marketler önünde kuyruk oluşturdu.

"Sosyal mesafe korunmalı"

 

Başkent Washington dahil birçok eyalette restoran ve kafelerin kapatılmasına, paket servise geçilmesine karar verildi. Restoran ve kafelerin bazıları mart sonu, bazıları da nisan ortasına kadar kapalı olacaklarını belirten yazılar astı.

Uyarılarda koronavirüs salgını nedeniyle restoranların kapalı olduğu ama paket servisin devam ettiği belirtildi.

ABD'li yetkililer sosyal mesafenin birkaç ay daha korunması gerektiği, aksi taktirde salgının kontrolden çıkacağı uyarısında bulunuyor.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.