yandex

Bülent Korkmaz: İkinci yarı oyun istediğimiz gibi değildi

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2535+ kez okundu.
 

Bülent Korkmaz: İkinci yarı oyun istediğimiz gibi değildi

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ikinci yarıda istediklerini yapamadıklarını söyledi.  Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise Trabzonspor'u tebrik ederek, "Oyun anlamında ilk yarıdaki oyunumuz ikinci yarı yoktu. İkinci yarı oyun istediğimiz gibi değildi. İlk yarı düşündüğümüzü istediğimizi yaptık öne geçtik. Net gol pozisyonlar vardı, onları kaçırdık. İkinci yarı daha değişken oyun vardı. Maalesef Trabzonspor hem oyun hem skoru lehine çevirdi." yorumunu yaptı. Kaynak: AA

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ikinci yarıda istediklerini yapamadıklarını söyledi. 

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise Trabzonspor'u tebrik ederek, "Oyun anlamında ilk yarıdaki oyunumuz ikinci yarı yoktu. İkinci yarı oyun istediğimiz gibi değildi. İlk yarı düşündüğümüzü istediğimizi yaptık öne geçtik. Net gol pozisyonlar vardı, onları kaçırdık. İkinci yarı daha değişken oyun vardı. Maalesef Trabzonspor hem oyun hem skoru lehine çevirdi." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.