yandex

Bozkırʹda fidan dikme etkinliği

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3423+ kez okundu.
 

Bozkırʹda fidan dikme etkinliği

Bozkır Kaymakamlığı ve Bozkır İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikte dikilen fidanlar Bozkır Orman İşletme Şefliğinden temin edilerek Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı fidanlığına dikildi.  Etkinlikte öğrenciler tarafından kendi okulları için ayrılan alanlara yapılan dikimlerle okullara özel hatıra ormanları oluşturuldu. Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, Bozkır Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emre Özel, Jandarma Bölük Komutanı Batuhan Duran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Kılınç ve Dursun Budak ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

Bozkır Kaymakamlığı ve Bozkır İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikte dikilen fidanlar Bozkır Orman İşletme Şefliğinden temin edilerek Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı fidanlığına dikildi. 

Etkinlikte öğrenciler tarafından kendi okulları için ayrılan alanlara yapılan dikimlerle okullara özel hatıra ormanları oluşturuldu.

Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, Bozkır Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emre Özel, Jandarma Bölük Komutanı Batuhan Duran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Kılınç ve Dursun Budak ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.