yandex

Bolu'da ormanlık alanda yangın

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 06.08.2020 - 22:14, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2926+ kez okundu.
 

Bolu'da ormanlık alanda yangın

Bolu'da ormanlık alanda çıkan yangın sonucu 1 dönüm alan zarar gördü.

Bolu'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Aladağlar bölgesinde yer alan Başalan Yaylası'nın çevresindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yaylalarda bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine Aladağ ve Seben Orman İşletme Şefliğine bağlı arazöz ile ekipler sevk edildi. Orman ekiplerinin müdahale ettiği alevler, kısa sürede söndürüldü. Örtü yangını şeklinde meydana gelen yangında, yaklaşık 1 dönüm alanın zarar gördüğü öğrenildi.
Bolu'da ormanlık alanda çıkan yangın sonucu 1 dönüm alan zarar gördü.

Bolu'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Aladağlar bölgesinde yer alan Başalan Yaylası'nın çevresindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yaylalarda bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine Aladağ ve Seben Orman İşletme Şefliğine bağlı arazöz ile ekipler sevk edildi.

Orman ekiplerinin müdahale ettiği alevler, kısa sürede söndürüldü.

Örtü yangını şeklinde meydana gelen yangında, yaklaşık 1 dönüm alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.