yandex

Bolbolilan.com: İsmiyle iddialı bir ilan sitesi açıldı

TEKNOLOJİ 10.11.2020 - 01:53, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3016+ kez okundu.
 

Bolbolilan.com: İsmiyle iddialı bir ilan sitesi açıldı

Hali hazırdaki ilan siteleri size karmakarışık geliyorsa daha basit ve kolay bir arayüze işleyişe sahip bir sitenin yokluğunu hissediyorsanız, geçtiğimiz günlerde açılan bolbolilan.com‘a göz atabilirsiniz.

Hiç şüphe yok ki ‘ilan vermek ve incelemek’ internetin en seri eylemlerinden biri. Türkiye’de yatay ve dikey çeşitli ilan siteleri var olsa da bolbolilan.com adıyla müstesna bir oyuncu olarak sektöre yeni bir kan ve can getiriyor. Sencer Grup .’un bir markası olan bolbolilan.com yaklaşık 2 yıldır süren uzun vezorlu altyapı çalışmasının ardından 1 aydır artan bir ziyaretçi trafiğiyle üyelerinin ilgi odağı olmaya başlamıştır. Emlak, Vasıta, Alışveriş, Hizmet, İş makineleri ve Sanayi, Hayvanlar alemi, Kişisel ilan vb. gibi kategorilerde ilanalar yayınlamaktadırlar. Hergün onbinlerce kullanıcı Emlak arıyor, Otomobil satıyor, günlük ihtiyaçları için Alışveriş ürünleri alıp satıyor. Ve son olarak iş arayanlar işini internet sitelerinden buluyor (Kariyer). bolbolilan.com bu sektörle 100% örtüşen en güzel isme sahiptir. Fazla düşünmeye gerek yok. İlan’mı vermek istiyorsunuz bolbolilan.com’a girmeniz yeterli. Ve bu ismin gücüyle muhteşem bir alt isim ağı oluşturmuştur. Kategori Sayfaları Ev mi arıyorsunuz ? bolbolilan.com Otomobil mi arıyorsunuz ? bolbolilan.com Bilgisyarlara mı bakıcaksınız ? bolbolilan.com Yoksa ikinci el eşyanızı mı satmak istiyorsunuz? bolbolilan.com İş ve eleman arayanlar için bolbolilan.com Sizin sadece hayal etmeniz yeterli çünkü biz sizin arayabileceğiniz bütün kategoriler için ayrı bir sayfa açtık. Güncel Harita Bilgileri Yaptığımız uzun incelemelerden sonra düzenli ilan sitesi kullanıcılarının kendi bölgeleri için her gün ilanlara baktıklarını gördük. Ve bolbolilan.com olarak bu bölgeler içinde ayrı sayfalar oluşturduk. Aynı kategorilerdeki gibi İstanbul ilanları için bolbolilan.com Ankara ilanları için bolbolilan.com İzmir ilanları için bolbolilan.com Konya ilanları için bolbolilan.com Adana ilanları için bolbolilan.com Ve bunlar gibi 81 il ve 957 ilçeyi bulabileceğiniz şehir sayfalarına direk ulaşabilirsiniz. Tüm kategorilerden en son eklenmiş ilanları anında görebilirsiniz. Bu sayfa tasarımıyla Konyada iş arayan bir kişi iş ilanlarından kendine uygun işi anında görebilir. Kendi çevresinden otomobil arayan bir kişide sürekli diğer bölgelerdeki ilanlara bakmak zorunda kalmaz. Öncelikli amacımız kullanıcı dostu olmak, kullanıcılara basit ve kolay bir ilan sitesi sunmak. MAĞAZANIZI AÇIN, SATIŞLARINIZI ARTTIRIN Mağaza üyeliği, bireysel kullanıcı gibi kendi evini, arabasını veya alışveriş ürününü satan bir kullanıcıdan öte bu işi profesyonel olarak yapan kullanıcılar için hazırladığımız bir sanal mağazadır. Gerçek çarşıların, mağazaların sanal ortama taşındığı günümüz ortamında, Emlakçılara, Galericilere, İnşaat firmalarına veya Alışveriş ürünü satıcılarına kullanım kolaylığı sağlamak, satışlarını arttırmayı hedefleyen bir sistemidir bolbolilan.com Mağaza  Açarak Sizde  Ayrıcalıklarından Faydalanın
Hali hazırdaki ilan siteleri size karmakarışık geliyorsa daha basit ve kolay bir arayüze işleyişe sahip bir sitenin yokluğunu hissediyorsanız, geçtiğimiz günlerde açılan bolbolilan.com‘a göz atabilirsiniz.

Hiç şüphe yok ki ‘ilan vermek ve incelemek’ internetin en seri eylemlerinden biri. Türkiye’de yatay ve dikey çeşitli ilan siteleri var olsa da bolbolilan.com adıyla müstesna bir oyuncu olarak sektöre yeni bir kan ve can getiriyor.
Sencer Grup .’un bir markası olan bolbolilan.com yaklaşık 2 yıldır süren uzun vezorlu altyapı çalışmasının ardından 1 aydır artan bir ziyaretçi trafiğiyle üyelerinin ilgi odağı olmaya başlamıştır.

Emlak, Vasıta, Alışveriş, Hizmet, İş makineleri ve Sanayi, Hayvanlar alemi, Kişisel ilan vb. gibi kategorilerde ilanalar yayınlamaktadırlar. Hergün onbinlerce kullanıcı Emlak arıyor, Otomobil satıyor, günlük ihtiyaçları için Alışveriş ürünleri alıp satıyor. Ve son olarak iş arayanlar işini internet sitelerinden buluyor (Kariyer).

bolbolilan.com bu sektörle 100% örtüşen en güzel isme sahiptir. Fazla düşünmeye gerek yok.
İlan’mı vermek istiyorsunuz bolbolilan.com’a girmeniz yeterli. Ve bu ismin gücüyle muhteşem bir alt isim ağı oluşturmuştur.

Kategori Sayfaları

Ev mi arıyorsunuz ? bolbolilan.com
Otomobil mi arıyorsunuz ? bolbolilan.com
Bilgisyarlara mı bakıcaksınız ? bolbolilan.com
Yoksa ikinci el eşyanızı mı satmak istiyorsunuz? bolbolilan.com
İş ve eleman arayanlar için bolbolilan.com

Sizin sadece hayal etmeniz yeterli çünkü biz sizin arayabileceğiniz bütün kategoriler için ayrı bir sayfa açtık.

Güncel Harita Bilgileri

Yaptığımız uzun incelemelerden sonra düzenli ilan sitesi kullanıcılarının kendi bölgeleri için her gün ilanlara baktıklarını gördük. Ve bolbolilan.com olarak bu bölgeler içinde ayrı sayfalar oluşturduk.

Aynı kategorilerdeki gibi

İstanbul ilanları için bolbolilan.com
Ankara ilanları için bolbolilan.com
İzmir ilanları için bolbolilan.com
Konya ilanları için bolbolilan.com
Adana ilanları için bolbolilan.com




Ve bunlar gibi 81 il ve 957 ilçeyi bulabileceğiniz şehir sayfalarına direk ulaşabilirsiniz.
Tüm kategorilerden en son eklenmiş ilanları anında görebilirsiniz. Bu sayfa tasarımıyla Konyada iş arayan bir kişi iş ilanlarından kendine uygun işi anında görebilir. Kendi çevresinden otomobil arayan bir kişide sürekli diğer bölgelerdeki ilanlara bakmak zorunda kalmaz.

Öncelikli amacımız kullanıcı dostu olmak, kullanıcılara basit ve kolay bir ilan sitesi sunmak.


MAĞAZANIZI AÇIN, SATIŞLARINIZI ARTTIRIN

Mağaza üyeliği, bireysel kullanıcı gibi kendi evini, arabasını veya alışveriş ürününü satan bir kullanıcıdan öte bu işi profesyonel olarak yapan kullanıcılar için hazırladığımız bir sanal mağazadır.
Gerçek çarşıların, mağazaların sanal ortama taşındığı günümüz ortamında, Emlakçılara, Galericilere, İnşaat firmalarına veya Alışveriş ürünü satıcılarına kullanım kolaylığı sağlamak, satışlarını arttırmayı hedefleyen bir sistemidir bolbolilan.com

Mağaza  Açarak Sizde  Ayrıcalıklarından Faydalanın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.