yandex

Boeing 737 Max 8 ve Max 9ʹun uçuşları durduruldu! Hepsi yere iniyor

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2616+ kez okundu.
 

Boeing 737 Max 8 ve Max 9ʹun uçuşları durduruldu! Hepsi yere iniyor

Hafta sonu Etiyopya'da meydana gelen uçak kazasının ardından Boeing 737 Max 8 ve Max 9 modellerinin Türkiye saati ile 00:10'da dünya genelinde yaptığı uçuşlardaki azalma radar görüntüsünde de dikkat çekti. Radar ekranlarında özellikle Boeing'in Max tipi uçaklarının ABD'de daha çok uçtuğu görüldü. TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN FLAŞ KARA Türk Hava Yolları (THY) filosunda bulunan 12 adet Boeing 737 Max tipi yolcu uçağının ticari operasyonlarının, 13 Mart itibarıyle ikinci bir karara kadar durdurulduğunu açıklamıştı. Uçak kazasının ardından Türkiye ile birlikte 18 ülke daha Boeing 737 Max tipi uçak ile uçuşları durdurdu. Uçuşları durduran diğer ülkeler: Etiyopya, Endonezya, Meksika, Brezilya, Hindistan, Arjantin, Singapur, Vietnam, Çin, Malezya, Umman, Güney Kore, Moğolistan, Fas, Güney Afrika, Avustralya, Almanya ve İngiltere. Kaynak:milligazete.com

Hafta sonu Etiyopya'da meydana gelen uçak kazasının ardından Boeing 737 Max 8 ve Max 9 modellerinin Türkiye saati ile 00:10'da dünya genelinde yaptığı uçuşlardaki azalma radar görüntüsünde de dikkat çekti. Radar ekranlarında özellikle Boeing'in Max tipi uçaklarının ABD'de daha çok uçtuğu görüldü.

TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN FLAŞ KARA

Türk Hava Yolları (THY) filosunda bulunan 12 adet Boeing 737 Max tipi yolcu uçağının ticari operasyonlarının, 13 Mart itibarıyle ikinci bir karara kadar durdurulduğunu açıklamıştı.

Uçak kazasının ardından Türkiye ile birlikte 18 ülke daha Boeing 737 Max tipi uçak ile uçuşları durdurdu. Uçuşları durduran diğer ülkeler: Etiyopya, Endonezya, Meksika, Brezilya, Hindistan, Arjantin, Singapur, Vietnam, Çin, Malezya, Umman, Güney Kore, Moğolistan, Fas, Güney Afrika, Avustralya, Almanya ve İngiltere.

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.