yandex

"Biz her şeyi aziz şehitlerimize borçluyuz"

KONYA 18.03.2020 - 15:32, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3308+ kez okundu.
 

"Biz her şeyi aziz şehitlerimize borçluyuz"

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca Çanakkale zaferi ile ilgili mesaj yayınladı.

Bugün, Türk ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü idrak etmenin gururu ile vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi anmanın onurunu yaşamaktayız.Çanakkale Zaferi, cihanı hayrette bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır diyen Seyit Karaca," Bu zafer İstiklal Savaşı’nda elde edilen zaferin adeta başlangıcıdır. Fedakarlığın doruk noktasına ulaştığı bir var olma mücadelesi olan Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu bütün dünyaya göstermesi bakımından tarihi bir öneme sahiptir." dedi. Karaca,Milletimizin gösterdiği tüm kahramanlıklar, kendilerinden önceki şehitlerin kutsal emanetini aynı iman ve şuurla daha yükseklere taşıma gayretinde olan aziz şehitlerimiz sayesinde dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır ve yazılmaya devam etmektedir. 15 Temmuz’da, Afrin’de, İdlib’de ve dünyanın her yerinde bu kutsal emaneti yüceltmek için canlarını veren kahramanlarımız aynı imanla Hakk’a yürüdüler." diye konuştu. Karaca,Hiçbir zaman unutmamamız gereken gerçek, üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, özgürlüğümüzü, birlik ve bütünlüğümüzü gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçlu olduğumuzdur. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yücedir.Bu duygu ve düşünceler ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünde Hakk’a yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum"dedi.
Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca Çanakkale zaferi ile ilgili mesaj yayınladı.

Bugün, Türk ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü idrak etmenin gururu ile vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi anmanın onurunu yaşamaktayız.Çanakkale Zaferi, cihanı hayrette bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır diyen Seyit Karaca," Bu zafer İstiklal Savaşı’nda elde edilen zaferin adeta başlangıcıdır. Fedakarlığın doruk noktasına ulaştığı bir var olma mücadelesi olan Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu bütün dünyaya göstermesi bakımından tarihi bir öneme sahiptir." dedi.

Karaca,Milletimizin gösterdiği tüm kahramanlıklar, kendilerinden önceki şehitlerin kutsal emanetini aynı iman ve şuurla daha yükseklere taşıma gayretinde olan aziz şehitlerimiz sayesinde dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır ve yazılmaya devam etmektedir. 15 Temmuz’da, Afrin’de, İdlib’de ve dünyanın her yerinde bu kutsal emaneti yüceltmek için canlarını veren kahramanlarımız aynı imanla Hakk’a yürüdüler." diye konuştu.

Karaca,Hiçbir zaman unutmamamız gereken gerçek, üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, özgürlüğümüzü, birlik ve bütünlüğümüzü gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçlu olduğumuzdur. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yücedir.Bu duygu ve düşünceler ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünde Hakk’a yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.