yandex

Bilim Kurulu toplanıyor: Okullar açılacak mı?

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.08.2020 - 07:54, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3034+ kez okundu.
 

Bilim Kurulu toplanıyor: Okullar açılacak mı?

Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı? Bugün gerçekleştirilecek Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından merakla beklenen soru cevabını bulacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17.00'de toplanacak.  Kurul, vaka sayılarını değerlendirecek, "Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı, koronavirüse karşı hangi tedbirler alınacak?" sorularının cevabını tartışacak.  Son olarak Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri bu konuları ele almak üzere bir kez daha bir araya gelmişti. Milli Eğitim Bakanlığı, dün akşam saatlerinde bir açıklama yaparak değerlendirme sürecinin nihai aşamaya geldiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bilim Kurulu toplantısı sonucuna göre alınacak karar, en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadesine yer verildi.  
Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı? Bugün gerçekleştirilecek Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından merakla beklenen soru cevabını bulacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17.00'de toplanacak. 

Kurul, vaka sayılarını değerlendirecek, "Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı, koronavirüse karşı hangi tedbirler alınacak?" sorularının cevabını tartışacak. 

Son olarak Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri bu konuları ele almak üzere bir kez daha bir araya gelmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı, dün akşam saatlerinde bir açıklama yaparak değerlendirme sürecinin nihai aşamaya geldiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bilim Kurulu toplantısı sonucuna göre alınacak karar, en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadesine yer verildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.