yandex

Beyşehir'de hijyen kitlerinin dağıtımı tamamlandı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 02.05.2020 - 13:48, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4477+ kez okundu.
 

Beyşehir'de hijyen kitlerinin dağıtımı tamamlandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz olarak hazırlanan hijyen kitlerinin dağıtımının tamamlandığı bildirildi.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, yaptığı açıklamada, tüm dünyaya yayılarak küresel salgın haline gelen Kovid-19'a yönelik çalışmalar kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara dağıtım için hazırlanan hijyen kitlerinden Beyşehir'e de geldiğini anımsattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hediye olarak ilçeye gönderilen ve içerisinde kolonya, koruyucu maske ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara hitaben yazdığı bir de mektup bulunan hijyen kitlerinin dağıtımının sona erdiğini belirten Konuk, Beyşehir'in 67 mahallesinde yaşayan 65 yaş üstü toplam 10 bin 146 vatandaşa hijyen kitlerinin, ilçenin eğitim ordusuna mensup öğretmenler tarafından dağıtımının 30 saat gibi çok kısa bir sürede tamamlandığını vurgulayarak, söz konusu mesaide yer alan meslektaşlarına teşekkür etti.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz olarak hazırlanan hijyen kitlerinin dağıtımının tamamlandığı bildirildi.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, yaptığı açıklamada, tüm dünyaya yayılarak küresel salgın haline gelen Kovid-19'a yönelik çalışmalar kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara dağıtım için hazırlanan hijyen kitlerinden Beyşehir'e de geldiğini anımsattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hediye olarak ilçeye gönderilen ve içerisinde kolonya, koruyucu maske ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara hitaben yazdığı bir de mektup bulunan hijyen kitlerinin dağıtımının sona erdiğini belirten Konuk, Beyşehir'in 67 mahallesinde yaşayan 65 yaş üstü toplam 10 bin 146 vatandaşa hijyen kitlerinin, ilçenin eğitim ordusuna mensup öğretmenler tarafından dağıtımının 30 saat gibi çok kısa bir sürede tamamlandığını vurgulayarak, söz konusu mesaide yer alan meslektaşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.