yandex

Beyşehirʹde fotoğraf etkinliği

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3192+ kez okundu.
 

Beyşehirʹde fotoğraf etkinliği

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Fotoğraf Kulübü ile Beyşehir Milli Parklar Şefliği işbirliğinde Beyşehir Gölü Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Tanıtım Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte uluslararası fotoğraf sanatçısı Mevlüt Maşalacı Beyşehirli fotoğrafseverlerle buluştu.  Maşalacı, "Dünya Notları” konulu fotoğraf gösterisi programında, 35 ülke fotoğraflarından oluşan çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi, fotoğraf sanatı hakkında yöneltilen soruları cevaplandırdı. Fotoğraf slayt gösterisinin ardından Maşalacı’nın 35 ülke fotoğraflarından oluşan kişisel fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, programın sonunda Maşalacı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.  

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Fotoğraf Kulübü ile Beyşehir Milli Parklar Şefliği işbirliğinde Beyşehir Gölü Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Tanıtım Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte uluslararası fotoğraf sanatçısı Mevlüt Maşalacı Beyşehirli fotoğrafseverlerle buluştu. 

Maşalacı, "Dünya Notları” konulu fotoğraf gösterisi programında, 35 ülke fotoğraflarından oluşan çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi, fotoğraf sanatı hakkında yöneltilen soruları cevaplandırdı. Fotoğraf slayt gösterisinin ardından Maşalacı’nın 35 ülke fotoğraflarından oluşan kişisel fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, programın sonunda Maşalacı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.