yandex

Beşiktaş'ta üç ayrılık! Yeni takımları belli oldu!

SPOR 03.01.2020 - 19:15, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4143+ kez okundu.
 

Beşiktaş'ta üç ayrılık! Yeni takımları belli oldu!

Beşiktaş'ta Muhayer Oktay ve Erdoğan Kaya Fatih Karagümrük'e, Erdem Seçgin ise Ümraniyespor'a kiralandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kamp kadrosuna almadığı Muhayer Oktay, Erdoğan Kaya ve Erdem Seçgin'in yeni takımları belli oldu.Muhayer ve Erdoğan sezon sonuna kadar TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Erdem Seçgin ise Ümraniyespor formasını terletecek.Kadroya alınmayan bir diğer isim olan Orkan Çınar ile ilgilenen kulüpler ile ise görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. HABER 7
Beşiktaş'ta Muhayer Oktay ve Erdoğan Kaya Fatih Karagümrük'e, Erdem Seçgin ise Ümraniyespor'a kiralandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kamp kadrosuna almadığı Muhayer Oktay, Erdoğan Kaya ve Erdem Seçgin'in yeni takımları belli oldu.Muhayer ve Erdoğan sezon sonuna kadar TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Erdem Seçgin ise Ümraniyespor formasını terletecek.Kadroya alınmayan bir diğer isim olan Orkan Çınar ile ilgilenen kulüpler ile ise görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

HABER 7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.