yandex

Belediye, bu fotoğrafı paylaştı: Yapmak zorunda bırakmayın

TÜRKİYE 21.03.2020 - 21:26, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3385+ kez okundu.
 

Belediye, bu fotoğrafı paylaştı: Yapmak zorunda bırakmayın

Yaşlılarla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir fotoğraf karesi paylaşan Üsküdar Belediyesi, "Sizleri seviyoruz ama bizi bunu yapmak zorunda bırakmayın?" notunu düştü.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan koronavirüs salgını, Türkiye'de de can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada virüse bağlı hayatını kaybedenlerin tamamının yaşlılar olduğunu belirterek dikkatli olunmasını istedi. Yapılan uyarılara rağmen yaşlılar dışarı çıkmaya devam edince Üsküdar Belediyesi'nden güldüren bir paylaşım ile uyarı geldi. "BİZİ BUNU YAPMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN" Üsküdar Belediyesi, Twitter hesabından sosyal medyada da viral olan bir fotoğrafı paylaşarak "Sizleri seviyoruz ama bizi bunu yapmak zorunda bırakmayın?" notunu düştü. SOSYAL MEDYAYI SALLADI Üsküdar Belediyesi'nin bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.    
Yaşlılarla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir fotoğraf karesi paylaşan Üsküdar Belediyesi, "Sizleri seviyoruz ama bizi bunu yapmak zorunda bırakmayın?" notunu düştü.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan koronavirüs salgını, Türkiye'de de can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada virüse bağlı hayatını kaybedenlerin tamamının yaşlılar olduğunu belirterek dikkatli olunmasını istedi. Yapılan uyarılara rağmen yaşlılar dışarı çıkmaya devam edince Üsküdar Belediyesi'nden güldüren bir paylaşım ile uyarı geldi.

"BİZİ BUNU YAPMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN"

Üsküdar Belediyesi, Twitter hesabından sosyal medyada da viral olan bir fotoğrafı paylaşarak "Sizleri seviyoruz ama bizi bunu yapmak zorunda bırakmayın?" notunu düştü.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Üsküdar Belediyesi'nin bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.