yandex

BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısından gazeteciler günü mesajı

KONYA 10.01.2020 - 23:48, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4185+ kez okundu.
 

BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısından gazeteciler günü mesajı

BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısı Fatih mehmet Kuz 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada; "Başta emanetçisi olduğumuz davanın şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hain helikopter suikastıyla ebediyete yolculuk eden gazeteci İsmail Güneş'e Allah’tan rahmet diliyoruz"dedi.

BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısı Fatih mehmet Kuz ,"Gazetecilik, fedakârlık isteyen, şartları ağır olan önemli bir meslektir. Temel işlevi insanlara bilgi akışını sağlamak ve “toplumsal olaylara ayna tutmak” olan medya, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir.Şu an Dünyamızda iletişimde, haberleşmede ve bilgi aktarımı alanlarında yaşadığımız gelişmeler hızlı güncellemeler ve revizyonlarla birlikte büyük bir yapılanma içerisinde günden güne üstünü katmaya devam etmektedir. Basın mensupları demokratik bir toplumun en başta gelen haklarından olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi icra etmektedir. Özgür basın sağlıklı basın demektir. Doğru Haber alma imkanımızın en üst düzeye çıkması anlamına gelir ve basın mensuplarının bu konuda işlerini kolaylaştırmak gerekmektedir.Günümüzde sosyal medya bilgi ve haberlerin en hızlı yayıldığı kanalların başında gelirken, yoğun bir bilgi kirliliğine sebebiyet vermesi ve kötü amaçlı kullanıma çok açık olması sebebiyle, oldukça hassas bir noktada bulunmaktadır.Bütün bu fonksiyonlar dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır. Görevlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için basın mensuplarımızın çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik düzenlemelerin kutlandığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün tüm basın mensuplarımıza kutlu olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. HAİN BOMBALI SALDIRI (4 ŞEHİT) Kuz, "Sözlerime Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun şu sözü ile başlamak istiyorum.  ”Şehit vermekten daha acı bir şey varsa o da; şehit haberi almaya alıştırılmış bir toplum olmaktır.” Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde yol kontrolü sırasında meydana gelen hain bombalı araç saldırısı sonucunda 4 kahraman Mehmetçiğimizin şehit olduğu haberi bizi derinden etkilemiştir. Bizler şehit haberini duymaya alışmayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yüce Türk milletine baş sağlığı diliyoruz" dedi. KIŞ MEVSİMİ BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısı Fatih mehmet Kuz ,"Bilindiği üzere Meram ilçesine bağlı çoğu mahallemizde halen soba kullanılmaktadır. Buna ek olarak Merkeze uzak olan mahallerimizde bulunmaktadır. Kış mevsiminin meteoroloji verilerine dayanarak bu sene kuvvetli geçeceğinin bilgisini almaktayız. Soba zehirlenmeleri ve kazalar yaşanmaması adına halkımızın olabildiğince dikkatli olması hususunda uyarmak isteriz. Yol çalışmaları ve afetlerden dolayı oluşan sıkıntılar vb. konular hakkında da bölgemizde teşkilatımız olarak görev başında olacağız ve her konunun da bir fiil takipçisi olacağız" ifadesini kullandı.
BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısı Fatih mehmet Kuz 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada; "Başta emanetçisi olduğumuz davanın şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hain helikopter suikastıyla ebediyete yolculuk eden gazeteci İsmail Güneş'e Allah’tan rahmet diliyoruz"dedi.

BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısı Fatih mehmet Kuz ,"Gazetecilik, fedakârlık isteyen, şartları ağır olan önemli bir meslektir. Temel işlevi insanlara bilgi akışını sağlamak ve “toplumsal olaylara ayna tutmak” olan medya, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir.Şu an Dünyamızda iletişimde, haberleşmede ve bilgi aktarımı alanlarında yaşadığımız gelişmeler hızlı güncellemeler ve revizyonlarla birlikte büyük bir yapılanma içerisinde günden güne üstünü katmaya devam etmektedir. Basın mensupları demokratik bir toplumun en başta gelen haklarından olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi icra etmektedir. Özgür basın sağlıklı basın demektir. Doğru Haber alma imkanımızın en üst düzeye çıkması anlamına gelir ve basın mensuplarının bu konuda işlerini kolaylaştırmak gerekmektedir.Günümüzde sosyal medya bilgi ve haberlerin en hızlı yayıldığı kanalların başında gelirken, yoğun bir bilgi kirliliğine sebebiyet vermesi ve kötü amaçlı kullanıma çok açık olması sebebiyle, oldukça hassas bir noktada bulunmaktadır.Bütün bu fonksiyonlar dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır. Görevlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için basın mensuplarımızın çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik düzenlemelerin kutlandığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün tüm basın mensuplarımıza kutlu olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

HAİN BOMBALI SALDIRI (4 ŞEHİT)

Kuz, "Sözlerime Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun şu sözü ile başlamak istiyorum.  ”Şehit vermekten daha acı bir şey varsa o da; şehit haberi almaya alıştırılmış bir toplum olmaktır.”
Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde yol kontrolü sırasında meydana gelen hain bombalı araç saldırısı sonucunda 4 kahraman Mehmetçiğimizin şehit olduğu haberi bizi derinden etkilemiştir. Bizler şehit haberini duymaya alışmayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yüce Türk milletine baş sağlığı diliyoruz" dedi.

KIŞ MEVSİMİ
BBP Meram ilçe Başkan Yardımcısı Fatih mehmet Kuz ,"Bilindiği üzere Meram ilçesine bağlı çoğu mahallemizde halen soba kullanılmaktadır. Buna ek olarak Merkeze uzak olan mahallerimizde bulunmaktadır. Kış mevsiminin meteoroloji verilerine dayanarak bu sene kuvvetli geçeceğinin bilgisini almaktayız.
Soba zehirlenmeleri ve kazalar yaşanmaması adına halkımızın olabildiğince dikkatli olması hususunda uyarmak isteriz. Yol çalışmaları ve afetlerden dolayı oluşan sıkıntılar vb. konular hakkında da bölgemizde teşkilatımız olarak görev başında olacağız ve her konunun da bir fiil takipçisi olacağız" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.